Sosem találnád ki, milyen lehetetlen helyen bukkant fel a Diablo IV

Sosem találnád ki, milyen lehetetlen helyen bukkant fel a Diablo IV

Azt már megszokhattuk, hogy a divatheteken extrém ruhákba öltöznek a modellek, de ez túl tesz mindegyiken.

A videójátékok világa már réges-régen túlmutat a számítógépeken és konzolokon, népszerűségük okán a legváltozatosabb formában köszönnek vissza ezek az univerzumok. Könyvekben, képregényekben, filmekben, sorozatokban, figurákban, társasjátékokban, hogy csak néhány példát említsünk. Van még egy népszerű szegmens amiről most fontos szót ejteni: a cosplay. A különböző univerzumok nagyon menő ruházatokat, szetteket, fegyvereket tartalmaznak, a rajongók pedig szívesen bújnak kedvenc karaktereik bőrébe. Ezek legyenek bármennyire is látványosak, nem minden esetben a magas művészet és az elegancia jut róluk eszünkbe, az pedig, hogy egy divathéten videójáték ihletésű ruhában vonuljon fel egy modell, számomra szinte elképzelhetetlen volt.

Most mégis ez történt, méghozzá a milánói divathéten, ahol a dán Han Kjøbenhavn divatház tervezte azokat a ruhákat, amelyeket a „pokol mint gyönyörű hely” témája köré összpontosították és a Diablo IV ihlette őket. Elsőre nem biztos, hogy a divat jut eszünkbe, ha a Diablóra gondolunk, de ez a gondolkodás mostantól elavult. Íme néhány ruha a Blizzard játékából inspirálódva.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Han Kjøbenhavn (@hankjobenhavn) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Han Kjøbenhavn (@hankjobenhavn) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Han Kjøbenhavn (@hankjobenhavn) által megosztott bejegyzés

Jannik Wikkelsø Davidsen, a Han Kjøbenhavn alapítója és művészeti igazgatója megosztotta, hogy a kifutóra szánt ruhákat a Diablo 4 „sötét oldala és a kiegészítő konfliktus” ihlette.

„A konfliktus egy fontos szó - konfliktus nélkül nem léteznek érzelmek. Számomra a sötétség a szépség. Hogyan lehet ezt a két dolgot egyensúlyba hozni? Ez egy teljesen új érzést generál. Azokban a ruhadarabokban, amelyekkel dolgozunk, sok tartalom és kép van, így ebben az értelemben próbálom tükrözni a Diablón belüli utazást, valamint a saját utazásomat.”

Davidsen elmagyarázta, hogy ennek az egyensúlynak a megtalálása - olyan ruhák létrehozása, amelyek természetesen illeszkednek a Milánói Divathétre, mégis jellegzetesen Diablo-szerűek maradnak – volt az együttműködés egyik kihívása. Persze az már más kérdés, hogy mennyire sikerült. Nekem ezekről nem feltétlen a Diablo jut eszembe, főleg a másodikról, ami inkább hasonlít valami modern vázára, mint ruhára. Persze divattanácsokért nem érdemes hozzám fordulni, főleg nem azokkal a ruhákkal kapcsolatban, amelyek az ilyen Fashion Week események szereplői.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Szeretnél nyerni Call of Duty: Modern Warfare 2-t? Akkor irány az Esport1 vadonatúj közösségi játéka!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gamer szótár