Gaming: Ekkor indul a Diablo IV nyílt bétája, készülj fel már most!

Gaming: Ekkor indul a Diablo IV nyílt bétája, készülj fel már most!

A várva várt RPG legújabb fejezetébe hamarosan bárki belekóstolhat.

A veterán gamerek szeme sarkából kicsordulhat egy könnycsepp, ugyanis az Activision Blizzard egy olyan bemutató videóban árulta el a Diablo IV zárt és nyílt bétájának időpontját, amely a második részre emlékeztet stílusában. A pokol legmélyebb bugyrainak szörnyszülöttjeit először az előrendelők kaszabolhatják a masszívan AAA-kategóriás játékban, egy héttel később azonban mindenki belekóstolhat az akciókba.

Az előrendelők

A pre-orderes csapat 2023. március 17-étől március 19-éig élvezheti a zárt bétát, amelyben csak azok pusztíthatják a hordákat, akik már a megjelenés előtt megvásárolták a Diablo IV-et.

A plebejusok, avagy mindenki más

A teljesen nyílt béta 2023. március 24-én indul és egészen március 26-áig tart. Itt nincsenek kötöttségek, ha van internet és Battle.net fiók a háznál, akkor lehet dörzsölni a tenyereket.

A Diablo széria 4. epizódja 2023. június 6-án (2023. június 2-án az Ultimate Edition előrendelőinek) jelenhet meg a tervek szerint. Ha szeretnéd előrendelni, akkor 69,99 eurót (~27 000 forintot) kell letenned az alapváltozatért a pultra. A Digital Deluxe Edition 89,99 euróba (~35 000 Ft), a mindent is tartalmazó Ultimate Edition 99,99 euróba (~38 000 Ft) kerül. Nagyon vastagon fogott a kiadó ceruzája, amikor az árazást kigondolták, de manapság már a tripla A-s mezőnyben ennyit kérnek egy-egy videójátékért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te előrendelted már a Diablo IV-et?