Hivatalos: Ekkor érkezik a Diablo IV, már megy az előrendelés

Hivatalos: Ekkor érkezik a Diablo IV, már megy az előrendelés

Ami biztos, hogy alaposan a zsebébe kell nyúlni annak, aki szeretné behúzni a legdrágább kiadását a Diablo IV-nek.

A Blizzardot (és az Activision Blizzardot) sosem kellett félteni, ha ütős cinematic trailerekről van szó. A World of Warcraft, Hearthstone, StarCraft, Overwatch megkapta azokat a videós anyagokat, amelyek alapján milliók rohantak azonnal a kasszához. Nincs ez másképp a Diablo IV esetében sem, amely hivatalos megjelenési dátumát egy olyan bemutatóban leplezték le, amelytől eláll a lélegzet. A világ talán legismertebb APRG sorozatának legújabb folytatását 2023. június 6-án érkezik a Battle.net kliensbe, de már most előrendelhetitek, ha úgy tartja kedvetek.

A pokol szörnyetegeivel nagyjából hét hónap múlva küzdhettek meg, addig is lehet szörnyülködni azon, hogy milyen elképesztő összegekbe kerül manapság egy AAA-kategóriás videójáték. A Diablo IV alapváltozatáért 69,99 dollárt (27 700 forintot), a Digital Deluxe kiadásért 89,99 dollárt (35 600 forintot), az Ultimate Editionért 99,99 dollárt (39 600 forintot) kér el az Activision Blizzard. Ezek őrületes számoknak tűnnek, de sajnos a trendek alapján ebbe az irányba mozdul el a piac. Az elmúlt hónapokban árat emelt a Ubisoft, sőt az Xbox is, nem kell meglepődni azon, hogy a sorba beállt Diablo IV kiadója is.

Az előrendelés mindig kockázatos húzás, de a korábban publikált játékmenetet is tartalmazó videók alapján tényleg odateszik magukat a Diablo 4 fejlesztői. Az MMO-sodás bár furcsának tűnhet, de remélhetőleg ez az újítás nem vesz el majd a klasszikus, védjeggyé vált egyjátékos élményből, amely már évtizedek óta milliókat szórakoztat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te előrendeled majd a Diablo IV-et?