Megjelent az E-Sportok – Útmutató kezdőknek és profiknak című könyv

Megjelent az E-Sportok – Útmutató kezdőknek és profiknak című könyv

15 e-sportjáték, egyetlen könyvben.

Kevin Pettman úgy döntött, hogy szakít az eddigi hagyományokkal és egyetlen játék helyett, rögtön 15-öt mutat be. A Fortnite, Roblox és Minecraft könyvek megírása után elkészült az E-Sportok – Útmutató kezdőknek és profiknak című kötet, amiben 15 játék kapott helyet.

A borító elárulja, hogy ez 100%-ban nem hivatalos, vagyis azoknak készült, akik szeretnének betekintést nyerni röviden a világ legnépszerűbb e-sportjátékaiba. Kezdők és haladók is találhatnak a műben érdekességeket a szerző ígérete szerint, de nem szabad túlságosan mélyre hatoló gondolatokra számítani, mivel mindössze 64 oldalt tartalmaz a könyv. Az Overwatch, Fortnite és League of Legends mellett Magyarországon kevésbé népszerű játékok, mint a Super Smash Bros. és a Street Fighter is kapott egy-egy fejezetet.

A keménytáblás kötés prémium érzetet kelt, az illusztrációk mennyiségére sem lehet panasz. A Kolibri Kiadó vállalta magára a feladatot, hogy a magyar nyelvű kiadást elkészítse, közvetlen tőlük, valamint a legnagyobb boltokból megrendelhető nagyjából 2500-3200 forintért a mű.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!