Játékfigurák buktatták le a jövőre érkező Star Wars-játék főszereplőjének kinézetét

Játékfigurák buktatták le a jövőre érkező Star Wars-játék főszereplőjének kinézetét

Most te is megnézheted, hogy fog kinézni a Cameron Monaghan által alakított karakter a Star Wars Jedi: Survivorben.

Egy igencsak érdekes leleplezésnek lehettek szemtanúi, akik figyelemmel kísérték az idei San Diego Comic-Cont. A Hasbro ugyanis bemutatott néhány új Star Wars játékfigurát. Ez önmagában nem lenne akkora szenzáció, ám három olyan karakter is kapott ilyen figurát, akik szerepelni fognak a jövő márciusban megjelenő Star Wars Jedi: Survivorben, amely PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en lesz majd játszható.

Ráadásul nem más, mint a főszereplő, Cal Kestis is kapott ilyen figurát, így lelepleződött, hogy a főhős miként fog kinézni. Az előző részhez képest eltelt öt év a történet szerint, és ez meglátszik a karakteren is, ugyanis egy vékonyabb szakállt növesztett, ami egyébként változás a játék teaser trailerjéhez képest. 

A játékfigura azonban nincs egyedül, barátja BD-1 is ott van mellette, akit akár a kezébe is tehetünk. Természetesen a kék fénykard sem maradhatott el, sőt az egyik képen egy pisztoly is van a kezében. A figurát jövő nyártól lehet megvásárolni.

Ennyit sem kell várni a másik két figurára. A a KX biztonsági droid és a B1 harci droid már tavasztól kapható lesz, minden bizonnyal a megjelenés környékén válik elérhetővé.

Az alábbi képre kattintva galériánkban megnézheted a három figurát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te kijátszottad a Star Wars Jedi: Fallen Ordert?

  • 50 %
  • 50 %