Végre bemutatták a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását!

Végre bemutatták a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását!

Bemutatkozott a Star Wars Jedi: Survivor!

Évek óta várták már a Star Wars rajongók, hogy az utóbbi 5 év, de talán a valaha volt egyik legjobb Star Wars játék folytatást kapjon. Nem másról van szó, mint a soulslike elemekkel operáló, de kezdők számára is élvezhető és rendkívül erős sztorival csábító Star Wars Jedi: Fallen Orderről.

2019-es megjelenésekor szinte mindenkit levett a lábáról a program, aminek bár voltak apró technikai hibái, azokat hamar orvosolták és ma már, ha Star Wars játékról van szó, akkor mindenkinek a Fallen Orderrel kellene kezdenie.

A pletykák igaznak bizonyultak, a Star Wars Celebration alkalmával bemutatkozott a folytatás, aminek a korábban kiszivárgott címe is bebizonyosodott. Íme a Star Wars Jedi: Survivor!

A játék Cal Cestis sztoriját folytatja majd, 5 évvel járunk az első rész és azután, hogy Cal elmenekült Vader elől. Részleteket még nem árultak el, de a Mantist már láthattuk az előzetes elején, így valószínűleg visszatérnek majd az első részben megismert társaink is.

A videó legnagyobb kérdése azonban az utolsó néhány másodperc. Ki lehet az a rejtélyes alak, aki egy bacta tartályban gyógyul, szemmel láthatóan már hosszú évek óta? Ahhoz hogy ez kiderüljön, 2023-ig kell várnunk, a Star Wars Jedi: Survivor ugyanis valamikor jövőre fog a boltok polcaira kerülni, PC-s, PS5-ös és Xbox Series X/S-es kiadásokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál a Star Wars JEdi: Fallen Orderrel?

  • 50 %
  • 0 %
  • 50 %