Az ő? – Vajon őt láttuk a The Last of Us legújabb epizódjában?

Az ő? – Vajon őt láttuk a The Last of Us legújabb epizódjában?

Na akkor jöhet a szavazás! Szerinted az a karakter tűnt fel az hatodik epizódban, akire gondolunk vagy sem?

Tegnap hajnalban végre megérkezett az HBO The Last of Us-sorozatának legújabb, immár hatodik része. Erre most picit többet kellett várnunk, hiszen az epizód pár nappal korábban érkezett. Minden percnyi várakozás megérte azonban, a széria még mindig bitang erős karakterekkel dolgozik, remek színészekkel és egy-egy jelenet, érzelem, gondolat olyan drámai kidolgozásával, amilyet ritkán látni mostanság, amikor minden streamingplatformra futószalagon érkeznek a tizenkettő egy tucat sorozatok.

És ha már karakterek, kiszúrtátok azt a bizonyos illetőt? A következő sorok spoileresek lesznek, szóval aki nem látta még az új részt, az előbb inkább nézze meg, aztán térjen ide vissza olvasni.

Az új részben Joel és Ellie elérték Jackson békés kisvárosát. Megtalálták Joel testvérét is, Tommyt, sőt, lehet, hogy Ellie mást is megtalált. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, amikor Joel és Ellie végre meleg ételhez jutnak, az étkezőben Ellie egy röpke másodpercre megpillant egy lányt, aki gyorsan ott is hagyja őket. Első ránézésre nagyon úgy tűnik, hogy az illető Dina, a The Last of Us Part II egyik központi karaktere, Ellie párja. A helyszín stimmel, a karakter kora stimmel és ránézésre is hasonlít a sorozatban látott lány a videójáték Dinájához.

Ő lenne Dina az HBO sorozatában?

A The Last of Us Part II-ben azt hallhattuk, hogy amikor Ellie először látta Dinát, a lány éppen kaját lopott. A sorozatban nem erről van szó, de amennyiben változtattak is ezen, hát nem ez fogja meghatározni a két karakter egymás fűződő viszonyát, az biztos. A rajongók szerint Dinát láttuk, ám a készítők erre nem adtak választ, elmondásuk szerint lehet, hogy ő az, lehet, hogy nem.

Dina a The Last of Us Part II-ben

Akárhogy is, az biztos, hogy a The Last of Us második szezonját már berendelték és bizony benne van a pakliban, hogy a hatodik részben már azt a Dinát láthattuk, aki később jóval több szerephez jut majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Dinát láttuk a The Last of Us-sorozat hatodik részében?

  • 80 %
  • 20 %