Hivatalos: Berendelték a The Last of Us második szezonját!

Két rész bombasikere meghozta a legjobb hírt a rajongók számára.

Alighanem ez a hír senkit sem lepett meg, hiszen az HBO Maxon debütáló The Last of Us adaptáció első epizódja a streamingplatform második legjobb nyitányát produkálta. Ami viszont még ennél is jobb fényben tüntette fel a sorozatot az az, hogy parádésan jól sikerült egy videójátékot átültetni a „kisvászonra”. A kritikusok ámuldoztak, míg a rajongók – egy kisebb réteget kivéve – szintén emelték kalapjukat a produkció színvonala előtt és természetesen izgatottan várják a többi epizódot is. Egyelőre több, mint fenomenális a széria, és ezt mi sem mutatja jobban, minthogy a második rész még az elsőn is túl tudott tenni számokban, nem véletlen tehát a következő szezon hivatalos bejelentése.

„Őszintén szólva le vagyok nyűgözve, hogy ilyen sokan kíváncsiak Joel és Ellie utazására. Craig Mazinnel, a hihetetlen stábbal és szereplőgárdával, valamint az HBO-val való együttműködés felülmúlta az amúgy is magas elvárásaimat. Hatalmas örömömre szolgál, hogy a második évaddal újra lenyűgözhetjük majd a nézőket! A Naughty Dog és a PlayStation minden tagja nevében köszönöm!” – mondta Neil Druckmann ügyvezető producer, aki egyben a játék írója és kreatív igazgatója is.

A sorozat megújítása tehát nem meglepő, hiszen óriási sikert aratott a debütálása. Az egyes elégedetlenkedő hangok mellett a Rotten Tomatoes oldalán például 97%-os értékelést ért el a kritikusok körében, míg a felhasználók 96%-ának tetszett. Egyelőre nem tudni, hogy a második szezon munkálatai mikor kezdődnek el, de legyen most annyi elég, amíg még javában zajlik az első évad, hogy az utazás biztosan folytatódik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.