Vajon mikor rendeli be az HBO a The Last of Us 2. évadát?

Vajon mikor rendeli be az HBO a The Last of Us 2. évadát?

A sorozat második része még az első sikerére is rá tudott kontrázni!

Hosszas várakozást követően végre megérkezett a The Last of Us élőszereplős feldolgozása, az HBO-nak pedig összejött az, ami a Netflixnek a The Witcherrel csak részben, megalkották minden idők legjobb videójáték-adaptációját!

Már rögtön az első rész egyöntetűen elnyerte a kritikusok és a nézők elismerését is, első estés nézettségével az HBO második legjobb nyitánya lett, egyedül a House of the Dragon tudta megelőzni a showt.

Tegnap hajnalban debütált a széria második része, ami a nézettség tekintetében még egy lapáttal rátett az amúgy is kimagasló számokra. Míg az első rész 4,7 millió nézővel nyitott, majd néhány nap alatt 18 milliós nézettséget kalapozott össze, addig a folytatás már 5,7 millióval nyitott! Ez 22%-os növekedés, ami az HBO elmondása alapján a saját gyártású sorozataik között abszolút rekord.

Ráadásul még mindig csak a széria elején járunk, a stúdió még ettől is magasabb számokra számít majd az elkövetkezendő hetekben. De pontosan mikor is jönnek a The Last of Us epizódok? Néhány napja összegyűjtöttük a pontos dátumokat!

A rajongókat egyre inkább egyetlen kérdés foglalkoztatja, mikor rendeli be az HBO a széria 2. felvonását? A jelenlegi sikerek tükrében, aligha maradunk The Last of Us 2. évad nélkül, sőt, arra számítunk, hogy az HBO meglehetősen hamar bejelenti majd a folytatás megrendelését.

Neil Druckmann és Craig Mazin már elmondták, hogy szívesen megfilmesítenék a játékok második részét is, reméljük ehhez hamarosan minden engedélyt megkapnak. A rajongók már tűkön ülve várják, egyesek már azt találgatják, hogy ki játszhatja majd a The Last of Us Part II egyik főszereplőjét, Abbyt. Mi tagadás, a lenti képek alapján Shannon Berry tényleg remek választás lenne.

De mi a helyzet a játékokkal? Készül már a folytatás?

Bár a készítők nem olyan rég is sejtelmes nyilatkozatot tettek az esetleges harmadik részről, egyelőre semmi sem biztos. Sokak szerint, ha a Sony tervez is a The Last of Us Part III-mal, azt majd a következő konzoljuk, a PS6 megjelenésére időzítik.

Addig sem maradunk azonban The Last of Us-játék nélkül. Egyrészt hamarosan megérkezik az első rész PC-re, másrészt a Naughty Dognál már javában dolgoznak egy új epizódon, ám ez "csak" egy spin-off lesz, méghozzá egy free to play multiplayer cím, amihez egylőre nem tudjuk, hogy mit is szóljunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!