Free to Play játék lehet a The Last of Us következő felvonása

Free to Play játék lehet a The Last of Us következő felvonása

Vajon jó ötlet mindenbe beleerőltetni a multiplayert?

Habár évek óta az exkluzív, jól megírt, erős karaktereket felvonultató és izgalmas sztorival szolgáló játékok miatt imádjuk a Sony és a PlayStation felhozatalát, a cég úgy gondolja, hogy egyre nem árthat nekik, ha kicsit nagyobb hangsúlyt fektetnek a multiplayer és live services játékokra. Jó ideje tudjuk már, hogy erre készül a Sony, még az olyan erős singleplayer címeiket is elterelik majd a multi felé, mint például a The Last of Us.

Már a The Last of Us Part II idején is lehetett hallani multiplayer módról, de az végül elmaradt. Valószínűleg azt a játékmódot alakítják át és bővítik ki úgy, hogy az egy önálló címként is megállja a helyét. Tetszik vagy sem, a The Last of Us Part III előtt megkapjuk majd a széria multiplayeres mellékhajtását, ami jó eséllyel egy free to play, azaz ingyenes játszható cím lesz.

Bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg, a Naughty Dog egy friss álláshirdetése olyan embert keres, akinek van már tapasztalata AAA-kategóriás fejlesztéssel és persze a live services támogatott, ingyenesen játszható játékokkal is. Ezek lapján jó eséllyel a lassan, de biztosan formálódó The Last of Us multiplayer spin-offról van szó, mely bár izgalmas projekt, alaposan megosztja a közösséget.

Ezt láttad már?

Vannak, akik tűkön ülve várják a megjelenését, de vannak olyan gamerek is, akik azt vallják, hogy a The Last of Us szériának semmi szüksége a multiplayerre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szívesen kipróbálnál egy a The Last of Us világában játszódó multiplayer lövöldét?

  • 57 %
  • 43 %