Befutott a The Last of Us sorozat első teljes értékű előzetese

Befutott a The Last of Us sorozat első teljes értékű előzetese

A HBO égisze alatt készült alkotás előreláthatólag jövő tavasszal érkezik. 

A Sony mostanában gőzerővel azon dolgozik, hogy legsikeresebb IP-it sorozat vagy film formájában adaptálja. Ennek az elgondolásnak köszönhetően érkezik például a God of War az Amazon gondozásában, a Horizon Zero Dawn a Netflixtől, na meg a Neill Blomkamp rendezésében készülő Grand Tourismo film, melyben a Stranger Things sztárjának számító David Harbour is szerepelni fog. 

A fent említett projekteken kívül talán legnagyobb dobásnak mégis a The Last of Us sorozat számít, amit a HBO hozott tető alá és sugároz majd. A széria létrejöttében persze a játékokat is jegyző Neil Druckmann is közreműködött íróként és producerként, Joelt karakterében Pedro Pascalt láthatjuk, Ellie szerepét pedig a Trónok harcában világhírúvé vált Bella Ramsey kapta. Korábban már érkezett ugyan pár rövid jelenet az alkotásból, nemrég azonban a The Last of Us nap apropóján a HBO Max közzétette az első teljes értékű előzetest is, ami rendkívül hangulatosra sikerült. Ha kíváncsiak vagytok a kedvcsinálóra magyar felirattal, kattintsatok az alábbi videóra!

A The Last of Us sorozat egyébként előreláthatólag 2023 tavaszán debütál majd a HBO-n és a csatorna jelenlegi üzleti modelljének tekintetében az epizódok heti bontásban érkeznek a TV képernyőkre és a HBO Max streaming platformra is. Érdekesség, hogy Pascal és Ramsey mellett olyan sztárok szerepelnek majd a szériában, mint Gabriel Luna Tommyként, a Városfejlesztési osztályban nagyot menő Nick Offerman Bill szerepében, továbbá az Eufóriában Rue kishugát alakító Storm Reid. Mi már nagyon várjuk a premiert, ti is így vagytok ezzel? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!