A Stranger Things sztárja is szerepelni fog a Grand Tourismo-filmben

A Stranger Things sztárja is szerepelni fog a Grand Tourismo-filmben

Neill Blomkamp és a Sony közös projektje igaz történeten alapul majd. 

Az elmúlt néhány évben a Sony igencsak ráállt arra, hogy legnépszerűbb IP-inek univerzumát élőszereplős filmes vagy sorozatos adaptációkkal egészítse ki. A törekvésnek köszönhetően érkezik például a Last of Us széria a HBO-ra, a God of War az Amazon Prime kínálatába, továbbá a Horizon Zero Dawn a Netflixre, na meg az élőszereplős Grand Tourismo film, amit nem kisebb koponya, mint a District 9-al világhírnévre szert tevő Neil Blomkamp rendez. 

Az utóbbi projektbe egyébként a Columbia Pictures is beszállt és a hivatalos sajtóközlemény szerint a történet középpontjában egy fiatal tinédzser áll, aki a Grand Tourismo segítségével valódi autóversenyzővé válik. A film kitűzött premierjéig már csak kevesebb, mint egy év van hátra és a The Hollywood Reporter információi szerint a Stranger Things sztárjának számító David Harbour is szerepelni fog az alkotásban, mint a feltörekvő tehetség visszavonult mentora. Csak szerintem emlékeztet az alapszituáció Sylvester Stallone súlyosan alul értékelt Felpörgetve című filmjére? 

Érdekesség, hogy a cselekmény valós eseményeken alapul, valószínűsíthetőleg Lucas Ordónez vagy Jann Mardenborough karrierjén, akik szintén a Sony szimulátorával kezdték pályájukat. A történetért az Amerikai mesterlövészt jegyző Oscar-díjra jelölt Jason Hall, továbbá a Richard király és a Creed III szövegkönyvét összehozó Zach Baylin felel. Premier előreláthatólag 2023. augusztus 11-én, plusz ha tippelnünk kéne, hamarosan bejelentik majd a többi főszereplőt is, na meg elkezdik a forgatást. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!