Az Umbrella Academy írócsapata felel a netflixes Horizon sorozatért

Az Umbrella Academy írócsapata felel a netflixes Horizon sorozatért

De vajon ki fogja játszani Aloyt?

A Sony nem bízza a véletlenre, hogy egyes exkluzív címei végül minden eddiginél nagyobb közönséghez eljusson. Ez azzal kezdődött, hogy egyre több játékát jelenteti meg PC-n is és most azzal folytatódik, hogy legnépszerűbb alkotásaiból sorozat készül, melyek szinte minden platformot meghódítanak. A The Last of Us HBO Maxon, a God of War Amazon Primeon, míg a Twisted Metal film Peacock-on lesz látható. A Horizon széria pedig a Netflix gondozásában valósul meg. Az is kiderült, hogy az Umbrella Academy (Esernyő Akadémia) író gárdájára bízzák az adaptációt.

Név szerint Steve Blackman és Michelle Lovretta felügyeli majd a projektet és a produceri feladatok mellett a forgatókönyvért is ők felelnek. Blackman korábban olyan projekteken dolgozott, mint a Dr. Csont, a Légió, a Fargo és a Valós halál. Az sem meglepő, hogy mindketten lenyűgöző alkotásnak nevezték a Guerrilla videójátékát, sőt, megosztották azt is, hogy ki köré épül majd a sorozat.

"A Horizon Zero Dawn egy kivételesen jól kidolgozott játék, csodálatos karakterekkel, akikkel nem gyakran találkozunk ebben a közegben. A Guerrilla Games az emberek és gépek ökoszisztémájából egy hihetetlenül buja és élénk világot hozott létre, amely épp egy katasztrófa felé sodródik. A sorsa egy fiatal női harcoson, Aloy-on múlik, aki nem is sejti, hogy ő a kulcs a világ megmentéséhez. Elég, ha azt mondjuk, igen, Aloy lesz a főszereplője a mi sorozatunknak is. Írótársammal, Michelle Lovrettával nagyon örülünk, hogy ezt a figyelemre méltó IP-t egy sorozattá bővíthetjük, melyet remélem legalább annyira élveznek majd a nézők, mint a játékot."

Michelle Lovretta eközben a Twitteren rakott ki egy képet a Horizon Forbidden West dobozos gyűjtői kiadásával. Nagyon elégedett volt a csomaggal, továbbá megosztotta azt is, hogy ezzel végre elárulhatja, hogy min dolgozik gőzerővel. Az Umbrella Academy egyébként az utolsó évadával a végéhez érkezett, így valószínűnek tűnik, hogy a Horizon sorozat még csak az előkészületi szakaszban tart van és a show végével indult be ténylegesen a gyártás.

Bár a képen a Forbidden West, a Horizon Zero Dawn folytatása látható, a sorozatban alighanem utóbbi eseményei kerülnek előtérbe. Mi már alig várjuk, hogy viszont lássuk a képernyőn Aloyt egy új sztori elmesélésével egyetemben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!