Breaking: Megérkezett a Last of Us sorozat első előzetese!

A HBO gondozásában készülő alkotás előreláthatólag jövő tavasszal debütál. 

A Sony mostanában igencsak rákapott arra, hogy sikeres exkluzív játékaiból filmes vagy sorozatos adaptációt készíttessen, mondván szeretnék kiterjeszteni és több emberhez eljuttatni az adott franchise-okat. Ennek köszönhetően érkezik például a Horizon Zero Dawn széria a Netflixre, a God of War átdolgozás, plusz kisebb meglepetésre még a Days Gone-t is mozis környezetbe ültetik, amin kissé meg is lepődtünk. 

A fent említett projektek mellett egy nagyon különleges sorozat is készül még a lassan kultikus státuszba emelkedő Last of Us szériából, aminek a megfilmesítési jogát a HBO-nak sikerült megszereznie. A csatornánál nem kisebb személyt, mint a Trónok harca, a Narcos, illetve a Mandalóri sztárjának számító Pedro Pascalt nyerték meg Joel szerepére, Ellie megformálását pedig a Lyanna Mormontként berobbanó Bella Ramsey kapta. Annak ellenére, hogy a forgatást már tavaly befejezték, eddig csak pár képet kaptunk a szereplőkről, nemrég azonban a HBO marketing gépezete beindult és a legújabb promóciós videójukban közzétették az első felvételeket is, melyek amolyan rövid előzetesnek tekinthetőek.

Továbbra sem tudjuk a pontos premierdátumot, de az iparági pletykák szerint jövő januárban indulnak Joel és Ellie tragikus kalandjai, Pascal és Ramsey mellett pedig olyan színészeket szerződtettek, mint Gabriel Lunát Tommyként, Nick Offermant Bill szerepében, plusz Merle Dandridge, aki a játékok után ismét Marlene bőrébe bújik. A fejlesztésért a játékok felett is bábáskodó Neil Druckmann, illetve a Csernobilért Emmy-díjat kapó Craig Mazin felel, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy az adaptáció jó kezekben van. Mi már nagyon várjuk az első előzetest, na meg a premiert, ti is így vagytok ezzel? Egy biztos, szem nem marad szárazon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!