Élőszereplős God of War-tévésorozaton dolgozik az Amazon

Élőszereplős God of War-tévésorozaton dolgozik az Amazon

Az „A Térség" készítői, illetve az „Idő Kereke" producere is dolgozna a projekten.

Élőszereplős God of War tévésorozaton dolgozik az Amazon, erről a Deadline hírportál számolt be először. A Santa Monica Studios népszerű akció-kalandjátéka alapján készülő sorozat kapcsán már megkezdte a platform a tárgyalásokat, hogy azt végül saját streaming oldalukon, a Prime Videos felületén tegyék majd közzé.

A forgatás ugyan még nem kezdődött el, de több értesülés szerint Mark Fergus és Hawk Ostby, a Térség című sci-fi sorozat alkotói és producerei, illetve Rafe Judkins, az Idő Kereke, az azonos című fantasyregény alapján készült tévésorozat producere és showrunnere is dolgozna a God of War-sorozaton, amelynek munkálataiban részt venne a Sony Productions, valamint a Sony Pictures Television is.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy az Amazon Studios egy videojáték alapján készítene el egy tévésorozatot. A csapat jelenleg is dolgozik a Fallout-, illetve a Mass Effect-sorozaton is, két népszerű címet kiválasztva a televíziók képernyőjét. Nem is ők az egyetlenek, akik hasonló ambíciókkal rendelkeznek, a Paramount+ egy Halo-sorozatot készít, amelynek 2. évadát is berendelték még jóval az első megjelenése előtt.

A Santa Monica Studios által fejlesztett God of War-játéksorozat első része még 2005-ben jelent meg, míg a God of War Ragnarök valamikor idén, 2022-ben kerülne a boltok polcaira és PS4-, illetve PS5-konzolokon vethetnénk bele magunkat a kalandokba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!