Jöhet a Mass Effect sorozat?

Jöhet a Mass Effect sorozat?

Te szívesen megnéznéd a Mass Effectet sorozat formájában?

Ilyen vagy olyan formában, de tengernyi videojáték adaptáción dolgozik jelenleg a filmipar. Van, ami mozifilmet kap, van, ami élőszereplős sorozatot és van, ami animációsat. Jelenleg a LoL-féle Arcane miatt vannak megőreülve a rajongók, de a háttérben készül már a TV képernyős The Last of Us, Assassin's Creed, Fallout és a The Division is.

Sőt, a Deadline információ szerint már az EA és a Bioware sikerszériájának, a Mass Effectnek a feldolgozásán is dolgoznak már a háttérben. Persze a munkálatok még nagyon az elején tartnak, egyelőre az EA az Amazonnal tárgyalhat a sorozat elkészítésről.

A projekt tehát még gyerekcipőben jár, az sem biztos, hogy zöld utat kap majd, arról pedig még ne is álmodjunk, hogy szereplőgárdát vagy szinopszist jelentenének be heteken belül. Sőt, egyelőre abban sem lehetünk biztosak, hogy mit is terveznek a sorozattal. Adná magát, hogy a játékok sztoriját dolgozzák fel, de az is lehet, hogy a Mass Effect univerzumban játszódó, de egy teljesen új történetet kapnánk.

Te minek örülnél a leginkább a Mass Effect sorozat kapcsán?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!