Gyűlnek a Fallout sorozat szereplői

Gyűlnek a Fallout sorozat szereplői

Ő az első színész, akit felírhatunk a Fallout sorozat gárdájának listájára.

Sok más videojáték adaptáció mellett, gőzerővel készül a Fallout sorozat is. A Bethseda az Amazon Prime Videoval egyezett meg, a széria showrunnerei Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider, Marvel Kapitány) és Graham Wagner (The Office, Szilícium-völgy), a produceri és írói székeket pedig a Westworld alkotói, Jonathan Nolan és Lisa Joy foglalják el. Januárban már azt lehetett hallani, hogy idén elkezdődik a forgatás, most ezt látszik megerősíteni az is, hogy a Deadline informátorai szerint, már meg is van a sorozat első színésze.

Ő nem más, mint Walton Goggins (Sons of Anarchy, The Hateful Eight, Django Unchained). A hírek szerint egy ghoult játszik majd, egy nevesített ghoult. A ghoul egyfajta zombi a Fallout-univerzumban, olyan emberek, akik borzasztó sérülések árán élték túl a háborút. Ám a ghoulok között sem csak elvadultak vannak. Olyan ghoulok is élnek, akik megőrizték emberi mivoltukat és közöttük próbálják folytatni életeküt. Valószínűleg Goggins is egy ilyen karaktert játszik majd.

A rajongók örülnek, hogy egy ilyen remek színés csatalkozott a tábhoz, már csak a tényleges forgatásoknak kell elkezdődnie. A premierig így is sokat kell még várnunk, akárcsak a The Last of Us bemutatójára, amire már biztosan nem kerülhet sor 2022-ben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!