Sorozat készül a Horizon Zero Dawn és a Grand Tourismo játékok alapján

Sorozat készül a Horizon Zero Dawn és a Grand Tourismo játékok alapján

A Sony temérdek adaptációval készül nekünk az elkövetkezendő néhány évben. 

Az elmúlt néhány évben a Sony egyre nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy sikeres videójátékait más médiumokra is adaptálja. A sort a Tom Holland és Mark Whalberg főszereplésével készült Uncharted film nyitotta, de készülőben van a HBO gondozásában lévő Last of Us széria is, továbbá márciusban kiderült, hogy a stúdió kiadta a God of War megfilmesítési jogait az Amazonnak. 

Úgy tűnik, a Sony nagy terveket szövöget játékai adaptálásának illetően, ugyanis a vállalat vezérigazgatója, Jim Ryan nemrég bejelentette, hogy a posztapokaliptikus Horizon Zero Dawnból a Netflix készíthet szériát. A platformnak van már tapasztalata a videójátékokkal, hiszen tető alá hozták a The Cuphead Showt, a DOTA: Dragons Bloodot, a League of Legends világában játszódó Arcane-t és a hamarosan debütáló Resident Evil sorozatot is. Ettől függetlenül csak remélni tudjuk, hogy a rendkívül népszerű játék feldolgozásának projektje hozzáértő kezekben landol és Alloy kalandjai a kisképernyőn is mesések lesznek. 

Érdekesség, hogy Ryan említést tett egy Grand Tourismo sorozatról is, amit első körben nem nagyon tudunk hova tenni, jobban belegondolva azonban talán mégis van némi ráció az autóversenyzésben, hiszen a Netflix Formula 1: Hajsza a túlélésért alkotása rendkívül népszerűnek bizonyult. Akárhogy is legyen, a Sony gőzerővel dolgozik IP-inek népszerűsítésén, aminek a film és videójáték rajongók csak örülhetnek. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!