Az HBO második legnagyobb nyitányát produkálta a The Last of Us

Az HBO második legnagyobb nyitányát produkálta a The Last of Us

A rekord nem lett meg, de így sem panaszkodhat a The Last of Us első epizódja.

Hétfő kora reggel berobbant az HBO The Last of Us-sorozatának első, egészen hosszú és egészen lenyűgöző epizódja. A kritikusok és a nézők is imádtak a nyitórészt, ami lenyűgöző pontszámokat zsebel be online és az HBO is örülhet, hiszen a nyitány közel állt a rekorddöntéshez is!

A The Last of Us első része ugyanis 4,7 millió nézőt vonzott az HBO hagyományos és streaming szolgáltatásán keresztül, ezzel pedig felkerült a dobogó második lépcsőfokára, miután csak a House of the Dragon nyitánya volt népszerűbb kínálatukban, az 9,9 millió nézőt szerzett magának. Feltehetőleg a következő epizódra még több néző gyűlik majd össze, az HBO szerint ez a szám még csak a teljes epizódonkénti nézettség 20-40%-át mutatja.

Összehasonlításképp, az Eufória 2. évadának tavaly januári premiere 2,4 millió nézőt tudott összehozni. A The Last of Us tehát repülőrajtot vett és bízzunk benne, hogy egész útja során szárnyalhat majd.

Azt már tudjuk, hogy mely napokon kell számítanunk a legújabb epizódokra, most pedig jöjjön egy kis érdekesség az első rész lezárásához. Az utolsó másodpercekben ugyanis megszólal Joel rádiója, Bill és Frank jelzett nekik és ahogy azt Ellie megfejtéséből tudhatjuk, a rádióban szóló szám évjárata határozza meg, hogy pontosan mit is jelent. 

De mi szólt az epizód végén? Nem más, mint a Depeche Mode 1987-es dala, a Never Let Me Down Again vagyis bármi történjék is Bill és Frank körül, nem biztonságos Joeléknek odautazni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!