A TV-sorozat debütálásának örömére, most ingyenesen játszható a The Last of Us

A TV-sorozat debütálásának örömére, most ingyenesen játszható a The Last of Us

Van PS Plus előfizetésed és érdekel a The Last of Us? Akkor ez az ajándék neked szól!

Ma reggel óta már Magyarországon is nézhető a The Last of Us TV-sorozat első része az HBO Max kínálatában, ami úgy tűnik, hogy minden elvárásnak meg tudott felelni. A kritikusok és a nézők is imádják az első részt, ami valami egészen elképesztő értékeléseket kap online. Jó eséllyel a The Last of Us lesz minden idők legjobb videójáték-adaptációja, persze messze még az évad vége, nem akarunk elkiabálni semmit.

Azt viszont már nyugodtan elkiabálhatjuk, hogy a Sony nyilván meglovagolja most a hype-vonatot. A PS Plus előfizetők például izgalmas ajándékot kaptak, hiszen a tavaly megjelent The Last of Us Part I Remake számukra ingyenesen elérhető és játszható, persze csak limitált ideig.

Afféle kedvcsinálóként, 2 óra erejéig belenézhetnek a játékba az előfizetők. Márpedig ha két óra alatt beszippant a játék (egy is elég hozzá), akkor nincs megállás és szinte azonnal vásárlás lehet belőle. 

A The Last of Us Part I Remake jelenleg 27 490 Forintba kerül a PS Store-ban, míg a The Last of Us Part II már 13 990 Forintért beszerezhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!