Friss nyilatkozat utal a The Last of Us Part III fejlesztésére

Friss nyilatkozat utal a The Last of Us Part III fejlesztésére

Persze ha valóban dolgoznak is a játékon, akkor is még hosszú évek mire megjelenhet, de egy új The Last of Us epizódért bármikor megéri várni.

Pár nap és végre bemutatkozik au HBO élőszereplős The Last of Us sorozata, a főszerepben Gabriel Lunával, Pedro Pascallal és Bella Ramsey-vel. Alig várjuk, hogy végre ebben a formában láthassuk minden idők egyik legjobb videójátékát, mert bizony a The Last of Us rászolgált már erre a címre.

Ami a játékszériát illeti, azt már tudjuk, hogy a közeljövőben free to play multiplayer spin-offal bővül majd a TLoU világa. De mi a helyzet a harmadik résszel? Az is készül már vagy arról még nem mondtak semmit?

Hivatalosan még nem mondták ki, hogy dolgoznának a játékon, ami trilógiává bővítené a szériát. Sőt, tavaly tavasszal kategorikusan kijelentették, hogy bár nem elképzelhetetlen, jelenleg nem dolgoznak aktívan a harmadik részen. Lehet, hogy ez mostanra megváltozott?

Nemrég Neil Druckmann (a játékok és a sorozat írója) és Craig Mazin (a sorozat producere) voltak a Hollywood Reporter vendégei, ahol természetesen szóba került egy esetleges folytatás is. Bár nyilván most sem mondták el, hogy biztosan készülne a harmadik rész, Druckmann válasza már sokkal bizalomgerjesztőbb volt, mint tavaly.

„Szerintem van még mit elmesélnünk" - mondta Neil Druckmann.

Reméljük, hogy így is lesz és valóban mesélnek még nekünk a The Last of Us világából. Fél karunkat odaadnánk egy olyan minőségi harmadik részért, mint amilyen az első kettő volt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!