Újabb béta tesztet jelentettek be a Diablo IV-nek

Újabb béta tesztet jelentettek be a Diablo IV-nek

Újabb három napunk lesz nyüstölni a legújabb Diablót, mielőtt júniusban megjelenne.

A Diablo IV június 6-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. Tehát már csak egy bő hónap van addig, így a rajongók már nagy várakozással tekinthetnek előre. Márciusban már két bétatesztet is rendezett Blizzard, megismerhettük az akkori gépigényt, és az első benyomások fantasztikusak voltak, a játékosok már a béták során zabálták a játékot. A nagy hype-ot némileg szeretné csökkenteni a Blizzard, nehogy a túlzó elvárások miatt bukjon meg a program.

Sokáig úgy tűnt, hogy a márciusi volt az utolsó lehetőség arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáljuk a játékot, ám a Blizzard most bejelentette a Diablo 4 újabb nyílt bétáját, a "Server Slam"-et. Eszerint május 12-14. között a Blizzard minden érdeklődő játékos számára megnyitja a játékot, hogy kevesebb mint egy hónappal a végleges megjelenés előtt játszhassanak vele. Szerencsére senki sem marad ki a buliból, minden platformon elérhető lesz a játékosok számára.

A fejlesztői élő közvetítés során a béta mellett a már korábban nyilvánosságra hozott, a játékhoz érkező frissítésekről is beszámoltak a márciusi két béta visszajelzései alapján. A Diablo 4 Server Slam alatt játszva az összes frissítés a játék része lesz. Ráadásul az első két béta összes jutalmát ki lehet majd farmolni a Server Slam esemény alatt. A fejlesztők beszéltek a Diablo 4 endgame featue-jeiről is, amelyek közé tartozik egy új, Nightmare Dungeons nevű dungeon sorozat, valamint egy új Helltide terület. Állításuk szerint a Nightmare Dungeons nehezebb ellenfeleket, valamint különböző módosítókat tartalmaz majd, amelyek megváltoztatják a Diablo 4 élményét. A Helltide terület csak a magasabb szinten érhető el, ahol a jutalmak is jobbak lesznek. Ezen a részen azonban nem árt óvatosnak lenni, mert ha meghalsz ott, erőforrásokat veszítesz. Összességében pozitívan tekinthetünk előre a Diablóval kapcsolatban, ez a béta pedig csak segít fenntartani a hype-ot a cím körül.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Gamer szótár