Még idén érkezik az EA Sports FC kihívója?

Még idén érkezik az EA Sports FC kihívója?

A LEGO 2K Drive után újabb sportjáték érkezik az építőkockás világból.

Több mint egy évvel ezelőtt derült ki, hogy a 2K hozzáférést szerzett a LEGO licencéhez, hogy egy sor sportalapú címet készítsen. Májusban meg is jelent egy játék, amelynek középpontjában az autóversenyzés van. Most pedig egy másik cím követheti, méghozzá egy focis program, a LEGO 2K Goooal! Azonban ezt nem sikerült a megszokott módon bejelenteni, mert véletlenül derült ki a koreai játékminősítő és adminisztrációs bizottságon keresztül, amely mindenki számára ajánlott besorolást adott neki. Az is kiderült, hogy a kérelmező a Take-Two Interactive volt. Ez egyben arra is utal, hogy az EA Sports FC nem az egyetlen futballjáték lesz idén a piacon.

A játék fejlesztője a hírek szerint a Sumo Digital lesz, de ahogy már említettem, a 2K hivatalosan még be sem jelentette be a szóban forgó játékot. Azonban ezután a szivárogtatás után meglepődnénk, ha ez nem következne be hamarosan.

Amennyiben összevetjük a korábbi híreket és figyelembe vesszük, hogy egy év alatt már a második sportjáték kerülne ki a LEGO gyárából, nem kizárt, hogy azok a pletykák is igazak lesznek, miszerint egy harmadik játék is készülőben van. Azt, hogy ez mit takarhat, még nem tudni, de a 2K-nál például van kosaras játék is, szóval akár azt is előhúzhatják a kalapból. Az biztos, hogy a 2K jövője most színes építőkockákkal van kirakva.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.