Versenyzős játék készülhet a LEGO boszorkánykonyhájában

Versenyzős játék készülhet a LEGO boszorkánykonyhájában

Már béta fázisban és javában zajlik a játék tesztelése!

Autóversenyezni mindig nagyon jó. LEGO-zni is minden egyes alkalommal örömet okoz. Tudják jól ezt a Visual Conceptnél is, ezért a hírek szerint egy versenyzős LEGO-játékon dolgoznak, ami a LEGO 2K Drive címet kapta. Mindezt az XboxEra munkatársa, Shpeshal_Nick hintette el, aki szerint fejlesztés alatt áll  a játék, sőt!

Annyira jól haladnak a munkálatokkal, hogy már béta fázisban járnak, így már tesztelés alatt áll a program és arra is megvan az esély, hogy már 2023-ban felkerüljön a boltok polcaira. Nem először lehet egyébként erről a hírről hallani, már tavaly megindultak a találgatások, amikor a Visual Concept közzétett egy álláshirdetést, amely szerint a stúdió egy nyílt világú autós játékon dolgozik egy nagy licenccel. Ekkor volt népszerű teória, hogy LEGO a 2K-val együttműködve egy új LEGO sportjáték-sorozatot fejleszt.

Az együttműködés azért is jöhetett létre, mert a hírek szerint a Lego nem kívánja meghosszabbítani a TT Games-szel kötött exkluzivitási megállapodás feltételeit. Ezt a hírt látszólag a NintendoLife is megerősítette nemrég, akik arról számoltak be, hogy a LEGO Disney és a Guardians of the Galaxy is áldozatul esett a TT Games projekttörléseinek. A cég elég nagy problémákkal küzd, és ugyan hivatalosan nem erősítették meg, valószínű, hogy a kialakult válsághelyzet miatt törölték ezeket a projekteket. A beszámolók szerint a TT Games küzdelme a crunch-kultúrával már jóval a The Skywalker Saga fejlesztése előtt elkezdődött, de a játék volt a fordulópont ahhoz, hogy az alkalmazottak megszólaljanak. Visszatérve a LEGO 2K Drive-hoz, sajnos nem tudunk szabadon csatlakozni a teszteléshez, ugyanis zárt bétát tartanak. Viszont a szomorúságunk enyhítésére íme néhány kép a játékról.

Az alábbi képre megtekintheted galériánkat, még több képpel a LEGO 2K Drive-ról.


Az elmúlt hetekben új minisorozatunk indult, amiben a metaverzummal, az NFT-játékokkal és a blockchain technológiával foglalkozunk, ne maradj le ezekről sem!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!