Az Epic Games jövő héten két kiváló stratégiai játékot ad ingyen

Az Epic Games jövő héten két kiváló stratégiai játékot ad ingyen

Ezúttal a stratégiai játékok szerelmeseinek kedvez az Epic, rögtön két játékra is lecsaphatnak.

Az elmúlt hetekben megszokhattuk, hogy „csak" heti egy játékot kapunk ajándékba az Epic Store-ból, azonban most ismét dupla meglepetés vár ránk. Jelenleg a Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War húzható be, ami egy körökre osztott sci-fi stratégiai játék, és a franchise egy kiemelkedő alkotása. Egészen csütörtökig van lehetőségünk a könyvtárunkhoz adni, ugyanis akkor az alábbi két játék váltja.

 Chess Ultra 

A Chess Ultra minden idők legszebb sakk játéka, melyben játszhatunk mások vagy akár a mesterséges intelligencia ellen is. A 4K-s képminőség és a VR opció pedig teljesen új szintre emeli az élményt. A Steames 13 eurós ár helyett, most ingyen megszerezheted.

 World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi 

Ezt a játékot furcsa lehet itt látni, ugyanis alapjáraton is ingyenesen hozzáférhető. A World of Warshipsben a tengeri hadviselésbe merülhetünk bele, és vívhatunk meg epikus csatákat a több száz válaszható hajót irányítva. A Starter Pack: Ishizuchi csomaggal kapunk a kezdéshez egy prémium hajót, valamint egyéb bónuszokat is, hogy könnyebben induljon a kaland. A csomag eredeti ára 25 dollár lenne, így mindenképp érdemes kapni az alkalmon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Elégedett vagy a következő ingyenes játékokkal?

  • 67 %
  • 33 %