A God Emperor szolgálatába állhatunk az Epic Games eheti ingyenes játékában!

A God Emperor szolgálatába állhatunk az Epic Games eheti ingyenes játékában!

Újabb hét, újabb remek játék teljesen ingyen az Epic Games Store jóvoltából!

Ahogy már évek óta megszokhattuk, az Epic Games Store ezen a héten is egy új ingyenes játékkal kedveskedik a felhasználóknak. A múltheti titokzatos, Lovecrafti elemeket használó kaland és puzzlejáték, a Call of the Sea után kicsit a 41. évezredbe kalauzol el minket az Epic, ahol nincs más, csak a háború, ugyanis március 16 és 23 között ingyenesen megszerezhető a Warhammer 40000: Gladius – Relics of War!

A 2018-ban kiadott Warhammer 40000: Gladius – Relics of War egy körökre osztott stratégiai játék, amely egy egykor békés, mára azonban háborúval sújtott bolygóra, a Gladius Prime-ra kalauzolja el a játékosokat. Az első Warhammer 40000 univerzumban játszódó 4X stratégiai játék során négy nagyon népszerű frakció, az Orkok, a Necronok, az Astra Militarum (vagyis az Imperial Guard) és az Adeptus Astartes, azaz a futurisztikus Warhammer ikonikus Space Marine-jainak bőrébe bújhatunk, azonban ha tetszik a játékmenet, akkor DLC-ként megvehető többek között elérhető a Sisters of Battle/Adepta Sororitas, az Adeptus Mechanicus, a T'au és a Tyranid frakció is!

A játékmenet alapján talán a Civilization szériához lehet hasonlítani a Warhammer 40000: Gladiust, azzal a lényeges különbséggel, hogy a világhírű 40K univerzum egy sokkal jobb környezetet biztosít a felfedezésnek, terjeszkedésnek, kitermelésnek és kiírtásnak, mint bármi, amit el tudnánk képzelni. A Gladius jelenleg több, mint 5000 értékelésből Very Positive státuszt ért el a Steamen, az Epic Games Store-on pedig 4.5 csillagot kapott az elérhető 5-ből, tehát kijelenthetjük, hogy elnyerte a játékosok tetszését, még akkor is, ha 5 évvel ezelőtt a kritikusok eléggé lepontozták a címet.

Így tehát ha szeretitek a Warhammer 40000 világát vagy a stratégiai játékokat, csapjatok le a Warhammer 40000: Gladius – Relics of Warra az Epic Games Store-ban március 23. 17:00-ig, hogy ingyen és bérmentve tiétek legyen ez a remek turn-based 4X játék!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Warhammer játékod?