Akciófigyelő: Lovecraft is csettintene egyet az Epic legújabb ingyenes játékára

Akciófigyelő: Lovecraft is csettintene egyet az Epic legújabb ingyenes játékára

Egy 2020-as alkotásra teheted rá a kezed nulla forintért.

A videójátékok világában igazán újjal próbálkozni csak nagyon kevés fejlesztőcsapat mer. A kockázat miatt inkább a jól bevált formulákat veszik elő a legtöbben, majd azon csavarnak egyet, esetleg kettőt, hogy mégse hőzöngjenek a gamerek amiatt, hogy egy újabb rókabőrrel van dolguk. Az Out of the Blue programozói és kreatív szakemberei úgy döntöttek, hogy 2020 decemberében mindenképpen szüksége van a piacnak egy olyan misztériumra, szerelemre, felfedezésre és fejtörők megoldására kihegyezett alkotásra, mint a Call of the Sea. Hogy jól döntöttek-e? Írd meg nekünk! Ami biztos, hogy most ezt a videójátékot húzhatod be teljesen ingyen a következő egy hétben az Epic Games Store oldalán.

Call of the Sea

A történet fonalát 1934-ben veheted fel, amikor Norah nekivág a hatalmas óceánnak, hogy megtalálja eltűnt férjét, valamint az ő expedícióját. A kaland során fejtörőket kell megoldanod, amelyek folyamatosan viszik előre a cselekményt. A világ látványos, de nem kell hasra esni tőle, az Unreal Engine 4 tökéletesen teszi a dolgát a háttérben. Külön ki kell emelni Cissy Jonest, aki a Firewatch és a The Walkin Dead: Season 1 után ismét a mikrofon mögé állt, hogy kölcsönözze a hangját egy főhősnek. Az H.P. Lovecraft-univerzumból ismerős elemek láttán felvonhatod a szemöldököd, de pont ezek a kis kitekintések rakják a játékot arra a polcra, ahol a "bőven megér egy próbát" csapat foglal helyet.

Az ingyenes Call of the Sea videójátékot március 16-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te olvastál valaha Lovecraft-regényt?