FIFA 23: Rasszista beszólásokat kapott a futballsztár a TOTS miatt

FIFA 23: Rasszista beszólásokat kapott a futballsztár a TOTS miatt

A focista semmiről nem tehetett, mégis ő kapta a bántó megjegyzéseket.

Azt tudjuk, hogy a FIFA-közösség egy része bizony eléggé toxikus, miközben az Ultimate Teamben elég nagy a verseny, így nem meglepő, hogy néhányan túlzásokba esnek. Ennek ellenére már az elején leszögeznénk, hogy a tettük egyáltalán nem tolerálható és senkinek nem szabadna eddig eljutni. Ennek ellenére mindenki a legjobb játékosokat akarja feloldani. Ez nyilvánvalóan nem megvalósítható, és több olyan focistát is kinyitunk, akikkel sokra nem megyünk, annak ellenére, hogy TOTS-lapok.

Néhány játékos azonban ahelyett, hogy az EA-t vagy az RNG-t hibáztatná, ha lemarad egy top sztárról, azt a focistát találja meg sértő megjegyzésekkel, akit a csomagból nyit. Pontosan ez történt Jonson Clarke-Harris-szal, a League One társgólkirályával is, aki elárulta, hogy rasszista támadások érték emiatt.

Ezeket olvastad már?

Június 28-án a Peterborough United csapatkapitánya az Instagramjára posztolt néhány képernyőfotót, amelyeken elítélte az őt ért támadásokat. Többen ugyanis azt akarták, hogy húzzon a Team of the Season-kártyák, amit nyilvánvalóan nem tudott megtenni és nem is kell neki megtenni. Clarke-Harris kifejtette, hogy nem szívesen osztotta meg a trágár megjegyzéseket, mert sok kiskorú követi őt, de úgy érezte, hogy le kell lepleznie azokat, akik őt célba vették.

„Eljön az a pont, amikor ezeket az embereket le kell leplezni, és mindenkinek meg kell értenie, hogy milyen szintű rasszizmusban részesülök én és más játékosok is egy futballmeccs miatt.”

Azt nem tudni, hogy az EA megpróbálja-e megtalálni az elkövetőket és tiltani a fiókjukat.

Kövess Minket!



Gamer szótár