Kapaszkodjatok meg, néhány nap és jön az FC 24 (FIFA 24) gameplay előzetese

Kapaszkodjatok meg, néhány nap és jön az FC 24 (FIFA 24) gameplay előzetese

Csütörtök este fél 7-kor jön az első gameplay!

Furcsa egy faj a FIFA a videójátékok között. Legyen bármennyire is rossz egy-egy felvonás, kapjon bármennyire is lehúzó kritikákat, ítéljék el bármennyire is a játékosok, mégis minden évben viszik, mint a cukrot. Mindenki tudja, hogy nem feltétlen éri meg évről évre kiadni a 60-70, sőt akár 100 eurót is a legújabb FIFA-játékért, a játékosok mégis kiadják ezeket az összegeket és minden évben óriási anyagi sikernek örvend a FIFA.

Idén azonban valami véget ért és elkezdődött valami új. Véget ért az EA és a FIFA együttműködése, a szövetség megtartja a nevet és elkészítik a következő FIFA-játékot, de már az EA nélkül, míg az EA folytatja a sort, piacra dobják következő focis játékukat, de annak már nem FIFA lesz a neve.

Ezeket olvastad már?

EA Sports FC 24 címszó alatt folytatódik a sorozat és mivel egyre közelebb kerülünk az őszhöz - amikor minden évben jön az új FIFA - egyre több infót árulnak el új játékukról a fejlesztők. Tegnap meg is érkezett az első FC 24 előzetes, de ebből még sok minden nem derült ki. Az igazi nagy dobásra csütörtökig kell várni, július 13-án ugyanis jön az EA Sports FC 24 első gameplay előzetese, ami valószínűleg sokkal több részletről lerántja majd a leplet. Addigis be kell érnünk a tegnapi rövidke, ám annál hangulatosabb előzetessel.

Kövess Minket!



Gamer szótár