Heti 100 000 csalót bannol a PUBG... elvileg

Heti 100 000 csalót bannol a PUBG... elvileg

Ti toljátok még a PUBG-t? Milyen sűrűn találkoztok csalóval?

Gondoltátok volna, hogy a PUBG is tele van csalókkal? Neeem, ugye, hogy nem. Viccet félretéve, ahogy sok más online lövölde, úgy a PUBG is hemzseg a csalóktól. Semmi különös nincs ebben, bármennyire is harcolnak ellenük a különböző játékok, sosem lesz olyan csalásvédelmük, ami 100%-ban működik.

A PUBG-t hegesztő Krafton legújabb blogbejegyzése alapján az ő játékukban sem túl jó a helyzet, sőt! Állításuk szerint heti 60 és 100 ezer közé tehető a kibannolt csalók száma, ebben benne vannak, azok akik használják a csalásokat a játékban és azok is, akik árulják, terjesztik a programokat.

Ezeket olvastad már?

Mi a megoldás? Hiszen, ha heti 100 ezer csalót bannolnak, mégis mindig visszajönnek, akkor valami nagyon nem jó. Erre persze tökéletes választ nem tudnak adni, de elmondásuk szerint folyamatosan harcolnak a csalók ellen és hamarosan egészen új eszközöket is bevetnek majd. A PUBG is 2023 egyik csodafegyveréhez és állandó üdvöskéjéhez nyúl, a mesterséges intelligenciához. 

Ígéretük szerint még idén olyan új eszközöket vezetnek be, amikkel sokkal erősebben tudnak majd fellépni a csalókkal szemben. Ugyanakkor azt is kiemelik, hogy a ranked módban csaló játékosok általánosságban két nagy csoportra oszthatóak. Azokra, akik nemes egyszerűséggel lecsalják a játék Survival Mastery Level rendszerét és azok, akik feltört, ellopott profilokkal csalnak. Éppen ezért fontos, hogy bármilyen platformról is játszol, mindenképpen legyen védett a profilod, használd a rendelkezésre álló eszközöket, legyen dupla védelmed a profilodon és ne hagyd, hogy ellopják azt tőled.

Ki tudja, lehet, hogy a PUBG is olyan eszközökhöz folyamodik majd, mint például a Call of Duty, ahol már szándékos hallucinációkkal keserítik meg a csalók életét és játékát.

Kövess Minket!



Gamer szótár