Hallucinációkkal harcol a Call of Duty a csalók ellen

Hallucinációkkal harcol a Call of Duty a csalók ellen

Egyre ütősebbnek tűnik a RICOCHET, persze tökéletes védelmet ez az AC sem nyújt.

Nem a Call of Duty-játékok alatt futó RICOCHET anti-cheat a világ legtökéletesebb védelme, de így tisztességesen teszi a dolgát és egész sűrűn csap le a CoD-ok csalóira, sokat fejlődik és folyamatosan képes új csalásokat felismerni és büntetni. Ráadásul a program meglehetősen egyedi módszerekkel is harcol a csalók ellen!

Tény, hogy nem képes a csalók 100%-os kiszűrésére, de mentségére legyen szólva, erre egyetlen AC sem képes. Pontosan tudják a fejlesztők, hogy csináljanak bármit, csalók akkor is lesznek a szervereken, így sokszor olyan módszerekhez is nyúlnak, amik a még szerveren szaladgáló csalók játékát teszik tönkre.

Ezeket olvastad már?

Most például a csaló játékosok hallucinációkkal találkozhatnak. Persze nem kell aggódni, nem a játékosok egészségét károsítja a RICOCHET, pusztán ha valaki csal, akkor mostantól duplán láthatja ellenfeleit. Képzeld el, ahogy valaki tolja a wh-t mondjuk és két közeledő ellenfelet lát a falakon túlról, két játékbeli karaktert, de azok közül csak az egyik igazi, a másik csak a játékos karakterének mása, egy hallucináció, amivel tehet bármit, akkor sem ér majd fraget.

Íme egy példa, egy játékos és egy hallucináció

Az ötlet remek, csak aztán reméljük működni is fog. Ha nagyon könnyen megállapítható lesz, hogy melyik a valódi játékos és melyik csak annak mása, akkor azt a csalók is hamar leszűrik majd és ugyanúgy az ártatlan játékosok életét keserítik majd meg.

Kövess Minket!



Gamer szótár