Téged mi érdekel egy játékban? Az izgalmas harcrendszer, a brutális ellenfelek vagy a békés lakberendezés?

Téged mi érdekel egy játékban? Az izgalmas harcrendszer, a brutális ellenfelek vagy a békés lakberendezés?

Úgy tűnik, mindenki álmai otthonára vágyik a leginkább... még ha virtuálisan is.

Mi fontos manapság egy sikerre ítélt játékban? Óriási világ, hosszú és fordulatos történet, remekül megírt karakterek és párbeszédek, izgalmas harcrendszer, fejlődési rendszer, pazar látvány, feszes dallamok és hosszasan lehetne még sorolni. Néha azonban jobb egy picit hátradőlni, elfeledkezni hétköznapi gondjainkról, elfelejteni a sokszor izzasztó játékokat és egyszerűen az önfeledt szórakozást, a gondtalan kikapcsolódást választani.

Mi sem bizonyítja ezt most jobban, mint hogy az előző hónapban tartott Steam Next Fest legnépszerűbb játéka egy igazi meglepetés!

Ezeket olvastad már?

Ismét több száz demót próbálhattunk ki a Steam Next Fest során, teljesen ingyen. A demók között pedig akadt néhány igazán izgalmas darab , olyan játékok próbaverziói is, amikre már most rengetegen figyelnek. Ilyen lehet például a The Invincible (veterán The Witcher készítők új játéka) vagy a Lies of P, ami a közkedvelt Pinokkió sztorit dolgozza fel a Dark Souls stílusában.

Mint kiderült, a legtöbb játékost még sem ezek a játékok vonzották, hanem a House Flipper 2, amiben házakat renoválhatunk és rendezhetünk be. Már az első részt is sokan szerették, várható volt, hogy a második is sokak tetszését elnyeri, de arra azért kevesen fogadtak volna, hogy a Steam Next Festen lenyomja a Lies of P-t.

A Valve közzétette a júniusi Next Fest 50 legnépszerűbb demóját, a listát pedig a House Flipper 2 vezeti, ami ezek szerint már most sikerre van ítélve, már csak ki kell várnunk, hogy megjelenjen.

A House Flipper 2 valamikor 2023-ban érkezik, PC-re, Xbox Series X/S-re és PS5-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.