Még Zidane is kiakadt, hogy milyen arcot kapott az EA Sports FC-ben

Még Zidane is kiakadt, hogy milyen arcot kapott az EA Sports FC-ben

A francia szupersztár nem különösebben hasonlít önmagára.

A múlt héten leplezték le az EA Sports FC 24 trailereit, amely most már teljesen a FIFA nélkül készült. Ez nem befolyásolta a licenceket, azok maradtak az EA-nél, így a legnagyobb sztárok, csapatok és ligák szerepelhetnek a játékban. Azonban hamar kiderült, hogy eget rengető változásokra azért senki se számítson a FIFA 23-hoz képest, az egyik legérdekesebb változtatás, hogy a női focisták is szerepelnek az Ultimate Teamben, illetve a Pro Clubs végre támogatni fogja a cross-platformot.

Azonban ami legelőször feltűnt, az dizájn megváltozása. Ugyanis 31 múltbeli és jelenlegi sztár szerepel az Ultimate Edition borítóján. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de ahogyan kinéznek az egészen borzalmas lett. Valahogy így képzeljük el a The Sims 5 karaktereit, ez visszalépés a kiadó részéről. Ezt sok más rajongó is felhozta kritikaként, és a közösség jelentős része megjegyezte, hogy a játékosok arcképei nem sikerültek jól. Ráadásul véleményükkel nem voltak egyedül.

Ezeket olvastad már?

Egy szivárogtató, a FIFA 23 News arról számolt be, hogy Zidane – akinek az arca talán a legkevésbé hasonlít – így nyilatkozott: „Engem tettek a borítóra, és nem úgy nézek ki, mint én.” Fontos megjegyezni, hogy a hírforrás nem pontosította, hogy pontosan hol mondta a francia szupersztár ezeket a szavakat, de látva a képet, nem lehetetlen elképzelni, hogy így vélekedik.

Persze a rajongók sem voltak restek és rögtön elkezdtek viccelődni a képen, és szerintük inkább hasonlít ez a férfi Buzz Lightyearre sisak nélkül, Julius Caesarra, a fiatal Karim Benzemára vagy a Ratatouille egyik szereplőjére, mint magára Zidane-ra. Abban azért bízhatunk, hogy Zidane nem így néz majd ki a megjelenéskor a játékban, mert a gameplay trailer és a borító nem mindig árulja el a végleges verziót.

Kövess Minket!



Gamer szótár