Az EA sosem okoz csalódást, ha arról van szó, hogy csalódást kell okozniuk

Az EA sosem okoz csalódást, ha arról van szó, hogy csalódást kell okozniuk

Még meg sem jelent, de máris utálják az új FIFA-t, akarom mondani az EA Sports FC 24-et!

Az EA elveszítette az egyik legnagyobb pénzforrását, a FIFA-t. Ez már tényszerű, sokat nem lehet szépíteni rajta. Azért a cég megpróbálja és ha a FIFA nevet nem is használhatják, azért piacra dobják saját focis játékukat, ez lesz az EA Sports FC! A széria első darabja, a FIFA 24 utódja már meg is mutatta magát, tegnap kora este egy lehengerlő gameplay előzetes keretein belül... jó nem, csak viccelek. 

Szóval kaptunk egy gameplay előzetesnek csúfolt videót, konkrétan 2 másodpercnyi valós gameplay felvétellel és nulla újdonsággal. A közösség már felmordult, rengetegen ekézik az EA Sports FC 24-et, amiért gyakorlatilag semmi újat, semmi mást nem tud mutatni a FIFA 23-hoz képest.

Ezeket olvastad már?

„Aki retteg bármiféle változástól és újdonságtól, ne aggódjatok, az EA értetek van."

Ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el a YouTube-ot és a Redditet is. De tényleg ennyire rossz lenne a helyzet? Az új előzetes soha nem látott folytonosságot és precizitást ígér a játékba, ebben segít a Hypermotion V, pazar látványt, amiért a Frostbite Engine felel , valamint menedzser és játékos kampányt is kapunk majd.

Az ígéretek szépek, bár az tény, hogy az ezekhez kapcsolt videó nem éppen a legszínvonalasabb, de döntsétek el ti! Nektek, hogy tetszik az EA Sports FC 24 'gameplay' előzetese?

Kövess Minket!



Gamer szótár