Nem minden hős visel köpenyt, csak egy pár stoplist

Nem minden hős visel köpenyt, csak egy pár stoplist

Folyamatosan csepegteti az információkat az EA a szeptemberi megjelenés előtt.

Ahogyan már megszokhattuk, az évnek ebben a szakaszában az EA elkezdi csepegtetni az új információkat az új FIFA-ról. A különbség csak annyi, hogy innentől kezdve nem a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség nevével fémjelzik az EA futballszimulátorait, ettől még a menetrenden nem változtat a kiadó. Már két hete elkezdték a rajongókat csigázni, majd be is mutatták az első trailert. Ezután megismerhettünk újabb három nagy újdonságot, valamint a játékstílusokat is.

Most pedig az Ultimate Teamhez tartozó Heroes kártyák közül mutattak be néhányat. Bevallom, zsigerből elkezdtem volna leírni az elé tartozó FUT szócskát, ám a FIFA kiválásával, már csak az UT jelöli majd a legnépszerűbb játékmódot. A játékosok közül Wesley Sneijdertől Alex Scottig több lapot is felfedett az EA a közösségi médiás felületein keresztül. Ezt a kártyatípust a FIFA 22-ben vezették be, és olyan hihetetlen múltú játékosokat emeltek ki, akik soha nem érték el az ICON státuszt, de mégis közös jellemzőjük volt a vezetői szerep, és klublegendákká váltak.

Ezeket olvastad már?

Tavaly aztán kibővítették a funkciót World Cup Heroes-zal, amely a katari világbajnokság során mutatkozott be, és az alap Hero-k továbbfejlesztett változatai voltak. Most pedig megismerhettük a legújabb adag Hero-kártyát, amelynek az adja a különlegességét, hogy már női futballisták is tagjai, az első közülük Alex Scott. Az angol hátvéd hat angol bajnoki címet és hét FA-kupát nyert, és végül bekerült az angol labdarúgás Hírességek Csarnokába.

Az alábbi képre kattintva a többi már megerősített kártyát is megtudjátok nézni galériánkban.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár