Szomorú bejelentést tett Zsozeatya, lezárul egy korszak

Szomorú bejelentést tett Zsozeatya, lezárul egy korszak

Egy ajtó hamarosan bezárul, árulta el Zsoze.

Mi történt azóta?

Az Nber Bár határozatlan időre hivatalosan bezárta ajtaját, de még előtte egy hatalmas bulival megünnepelték azt, hogy ennyi ideig kiszolgálta a rajongókat és az egyszerű betérő vendégeket. Az Atya külön felhívta a figyelmet arra egy Facebookon közzétett bejegyzésében, hogy semmilyen formában nem szerveznek gyűjtést, aki mégis beleszaladna ilyen akcióba, az mindenképpen jelentse ezt az Nber Bár felé.

Magyarország legnagyobb tartalomgyártói között előkelő helyet foglal el Zsozeatya, aki az elmúlt években egy teljes brandet húzott fel az "Nber" köré. Energiaital, üdítő, több állomásos turné az országban, folyamatos élőzés a különböző streaming platformokon, ruhák, kiegészítők és még lehetne sorolni, hogy hol bukkan fel a (majdnem) mindenki által is ismert név. Nem minden fenékig tejfel az Atyának sem, aki a Botkaszt #62 kérdezz-felelek műsorában árulta el, hogy az Nber Bár hamarosan lehúzza a rolót. Az Erzsébet körúti egység változatos alkoholos és alkoholmentes kínálattal várja még a látogatókat, akik szeretnének lazulni egyet a belváros forgatagában. Használjátok ki a lehetőséget, mert Zsoze szerint az "elhasalás" szinte borítékolható.

Mi lesz az Nber Bárral?

Ha minden a forgatókönyv szerint alakul, akkor egyszerűen bezár a lokáció. Nem lesz árverés, nem lesz semmilyen más megoldás arra, hogy a hely a továbbiakban fennmaradjon. Természetesen mindig van esély arra, hogy valaki vagy valakik jelentős összeggel megsegítik a működtetését, de ez csak egy halvány reménysugár. Zsozeatya csak feltételes módban beszélt a "kapufáról", de a reakciója alapján tényleg szomorú volt amiatt, hogy ilyen kellemetlen témáról kell beszélgetnie a nézőivel. A megszűnés pontos időpontját nem osztotta meg az influencer, de ha szeretnétek ellátogatni a Bárba, akkor javasolt minél hamarabb felkeresni, nehogy zárt ajtókba ütközzetek.

Kövess Minket!



Gamer szótár