BRÉKING: Itt az új Call of Duty MW3 első gameplay előzetese!

BRÉKING: Itt az új Call of Duty MW3 első gameplay előzetese!

Újabb év, újabb Call of Duty. Te rárepülsz?

Sok-sok találgatás és még több várakozás után végre bemutatkozott az új Call of Duty! Bár a tavalyi MW2 után még arra is volt esély, hogy változtatnak a széria üzletpolitikáján és nem lesz minden évben új rész, sőt, olyan napok is voltak, amikor azt gondoltuk, hogy a PS-tábor elesik a CoD-tól, végül egyik sem valósult meg. Call of Duty volt, Call of Duty van és Call of Duty lesz, nyoma sincs annak, hogy felhagynának az évente érkező részekkel, még akkor sem, ha már most az MW3 esetében is vannak arra utaló jelek, hogy ez eredetileg csak egy MW2 DLC lett volna.

És persze a PlayStationösök is megnyugodhatnak, bőven lesz még a CoD a Sony gépein is! Többek között az új MW3 is jön még PS5-re és PS4-re is!

Ezeket olvastad már?

Néhány perce pedig megérkezett a játék első gameplay előzetese is, amiben visszatér a Task Force 141, élükön Captain Price-szal, akik ott folytatják ahol az MW2 végén abbahagyták, üldözőbe veszik Makarovot, aki a harmadik világháborút készül kirobbantani. Azt pedig mondanunk sem kell, hogy visszatér a legendás küldetés is, újra megkaphatjuk majd a parancsot, amit minden Call of Duty-fan ismer: "No russian".

A Call of Duty Modern Warfare 3 november 10-én érkezik és már előrendelhető az általad favorizált platformokon!

Kövess Minket!



Gamer szótár