Végre otthonról is megnézhetjük az év egyik legjobb filmjét

Végre otthonról is megnézhetjük az év egyik legjobb filmjét

Főszerepben Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis és Hugh Grant.

A nyár, sőt az év egyik legnagyobb meglepetése, hogy mekkora sikernek örvend a Baldur's Gate 3. Nem kételkedtünk abban, hogy a Larian Stuidos egy minőségi RPG-t rak majd  le elénk, abban viszont, hogy mekkora tömegekhez juthat majd el a játék. A válasz az, hogy óriásihoz, mindenki imádja a BG3-at. Aki pedig még több D&D élményre vágyik, annak van egy jó hírünk. Néhány nap és már otthonról is megnézhetjük majd az év egyik legjobb filmjét, a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületet!

Bár a film nem ért el akkora anyagi sikereket, mint a Barbie vagy a Fast X, kellemes meglepetés volt, egy szórakoztató fantasy kaland, ami elé nyugodtan leülhetünk több alkalommal is. A film még a tavasz végén debütált a mozikban, szeptember végén pedig végre megérkezik a streaming kínálatba is, hála a Skyshowtimenak!

 „Ebben a szórakoztató és akciódús kalandfilmben egy jóképű tolvaj és egy csapat nem mindennapi kalandor végrehajtja az évszázad rablását, hogy visszaszerezzenek egy elveszett ereklyét. Ám a dolgok veszélyes fordulatot vesznek, amikor kiderül, hogy olyan embereket is magukra haragítottak, akiket nem kellett volna" - áll a film szinopszisában.

És való igaz, hogy a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületet kellő izgalmakat tartogat minden néző számára, akik szeptember 29-től már a Skyshowtime kínálatában is elérik majd a filmet!

Kövess Minket!



Gamer szótár