Kevés színész vetekedhet Margot Robbie Barbiért kapott fizetésével

Kevés színész vetekedhet Margot Robbie Barbiért kapott fizetésével

Kasszát robbantott a produkció és ezért elég szép jussa lesz a főszereplőnek is.

Margot Robbie nagyon jól döntött, mikor igent mondott a Barbie főszerepére, amivel pénzügyileg eléggé jól jár, de emellett egy csapásra Hollywood legnagyobb nevei közé is emelkedett. Legalábbis jelenleg minden róla és a rózsaszín világról szól. Az ausztrál sztár egyébként a produceri feladatokat is ellátta a Mattel névadó babájáról készült alkotásban, tehát nem véletlen a zsíros csekk.

Ezeket olvastad már?

A Variety által megszellőztetett információk szerint, ami három megbízható forráson alapszik, Margot Robbie nagyjából 50 millió dollárt tehet majd zsebre a produkcióért. Legutóbb Dwayne Johnsonnak kínáltak ennyit egy filmért, igaz, ott ez előre felkínált összeg volt és nem a film teljesítménye után járó extra gázsit takarja.

Ez a film egyébként a színésznő produkciós cégének, a LuckyChap Entertainmenten égisze alatt készült el, amelyet 2014-ben alapított mostani férjével, Tom Ackerley-vel. Korábban olyan címeket is nekik köszönhetünk, mint a 2020-as Ragadozó madarak (Birds of Prey) és Ígéretes fiatal nő (Promising Young Woman).

A múlt héten jelentették be azt is, hogy a Greta Gerwig által rendezett Barbie bevétele globálisan meghaladta az 1 milliárd dollárt, ami a legmagasabb a női rendezők között, miközben mindössze 53 projekt termelt eddig 1 milliárd dollárnál is többet.

Három olyan film, amelynek társrendezői nők voltak, még mindig megelőzi a Barbie-t, köztük a Frozen (1,3 milliárd dollár) és a Frozen 2 (1,45 milliárd dollár), amelyeket Jennifer Lee rendezett, valamint a Marvel Kapitány (1,1 milliárd dollár), amelyet Anna Bodennek köszönhetünk. A Barbie hamarosan megelőzheti Christopher Nolan 2008-as szuperhősfilmjét, A sötét lovagot is, és ezzel minden idők legtöbbet hozó alkotása lenne a Warner Bros. stúdiónak az Egyesült Államokban.

Kövess Minket!



Gamer szótár