EA Sports FC 24: Megérkeztek az értékelések, nem Szoboszlai a legjobb magyar focista

EA Sports FC 24: Megérkeztek az értékelések, nem Szoboszlai a legjobb magyar focista

Hamarosan megjelenik a legújabb futballszimulátor, érkeznek sorban az értékelések.

A FIFA-játékosok számára érkezik az év egyik legizgalmasabb időszaka, mivel érkezik a következő játék, amely azonban idén már nem a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség nevével jelenik meg, hanem EA Sports FC 24 néven, mivel a felek tavaly szakítottak. Már csak 11 nap van a megjelenésig, és ahogy az lenni szokott, az EA elkezdte közzétenni, hogy a játékosok milyen ratinget kapnak. Az egyes csapatok szurkolói izgatottan várják, hogy kedvenceik értékelése nőtt-e a tavalyi játékhoz képest.

Nos, a múlt héten az EA szép lassan elkezdte csepegtetni ezeket a ratingeket, így a magyar játékosok értékelései is hivatalossá váltak. Korábban is volt már rengeteg szivárogtatás ezzel kapcsolatban, sőt, Szoboszlai Dominik értékelése már egy trailer során kiderült, de most megkaptuk a végleges pontszámokat is.

Ezeket olvastad már?

Nem változott az élboly, a legjobb, 84-es ratinget az RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter kapta, aki jelenleg a sérüléséből tér vissza. Csapattársa, Willi Orban ezúttal is a második, 83-as összesített értékeléssel, míg a hazai futball talán legnagyobb csillaga, Szoboszlai Dominik 82-es OVR ratinget kapott. Az ő esetében hatalmas esély van arra, hogy ez jövőre jóval magasabb legyen. A negyedik helyen egy olyan nevet találunk, akit valószínűleg kevésbé ismernek azok, akik a női focit nem követik, ugyanis 77-es OVR ratinget kapott Turányi Lilla. A Bayer Leverkusen 24-es hátvédjét tavaly az év magyar labdarúgójának válaszották, most pedig az Ultimate Teamben is megmutathatja tudását. Őt Dibusz Dénes a Ferencváros kapusa követi.

Az alábbi képre kattintva megtekinthetitek galériánkat, ahol a magyarok futballistákat és ratingjeiket találjátok.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár