IShowSpeed kinyitotta első EA FC 24-es csomagját és nagyon kiakadt a tartalmán

IShowSpeed kinyitotta első EA FC 24-es csomagját és nagyon kiakadt a tartalmán

Egy fontos újításról megfeledkezett a népszerű tartalomgyártó.

A játékosok legkorábban szeptember 22-én vehetik kézbe az EA FC 24-et, azonban van néhány olyan szerencsés tartalomgyártó, aki már most hozzájutott az Electronic Arts következő futballszimulátorjához és elkezdhette felfedezni annak minden apró részletét.

Közéjük tartozott IShowSpeed is, aki napjaink egyik legnagyobb YouTube-streamere. Már tegnap kipróbálhatta az új játék nyújtotta élményeket, de nem volt maradéktalanul elégedett, ami azért az ő esetében nem egy különösebben meglepő fordulat. Természetesen első útja az Ultimate Teambe vezetett, hogy felmérje, milyenek az új funkciók, ám elfeledkezett egy tényleg icipici, aprócska és lényegtelen változtatásról: a női játékosok bevonásáról.

Ezeket olvastad már?

Valahogyan elkerülte őt az az információ, hogy az EA Sports FC 24 Ultimate Teamben bizony már benne vannak a legjobb női játékosok is. Nos, hamar rájött, ugyanis egyből került be egy hölgy is a csapatába, amire kissé kiakadt a streamer.

„Lányok? Chat, én most álmodom? Ez egy lány?” A fantasztikus felismerés után folytatta csapata összeállítását, a mezek kiválasztásától kezdve a klubja elnevezésén át a klublogó megtervezéséig. Ezután természetesen jött, aminek jönnie kell és kinyitott néhány Ultimate Team-csomagot. Mondanunk sem kell, hogy természetesen egy női focistát kapott, méghozzá Hannah Blundellt a Manchester Unitedtől. IShowSpeed, amikor ezt meglátta, teljesen kikelt magából. „Mi a f***! Ez egy lány? Mi a f***? Ez Eriksen (Christian Eriksen a férficsapat egyik középpályása – szerk.)? Ki a f*** ez? Haver? Haver, ez Eriksen? Mi ez?” 

Szerencsére Blundell nem vette személyes sértésnek a kiakadást és néhány nevetős hangulatjellel reagált saját oldalán. Elsőre meglepte a közösség nagy részét a döntés, és sokan támadták is emiatt az EA-t. Szerintük viszont ez a természetes fejlődés része volt. „Biztosítani akartuk, hogy a férfi és a női futball találkozhasson. Azt hiszem, ez csak nagyobb választékot ad majd a tekintetben, hogy az emberek milyen játékosokat szeretnének a csapatokba tenni.” Valószínűleg elsőre sokak számára furcsa lesz így az Ultimate Team, de néhány hét és mindenki megszokja majd a jelenlétüket. Mindenki nyerni akar, ehhez pedig a legjobb női játékosok elengedhetetlen lesznek.

Kövess Minket!



Gamer szótár