Amíg csapata a pályán vesztett, a Manchester United sztárja az EA FC 24-gyel játszott

Amíg csapata a pályán vesztett, a Manchester United sztárja az EA FC 24-gyel játszott

Az angol játékos már korábban is kihúzta a gyufát, de ezzel a döntésével tovább mélyülhet a konfliktusa Erik Ten Haggal, a Manchester United edzőjével.

Jadon Sancho 2021-ben érkezett meg a Manchester Unitedhez óriási reményekkel, 85 millió euróért a német Borussia Dortmundtól. Azonban a dolgok nem épp úgy alakultak Angliában, ahogy azt a két fél tervezte. A még mindig csak 23 éves játékos képtelen huzamosabb ideig jó teljesítményt nyújtani, ezt jól jelzi, hogy 2020-ban még 130 millió euróra értékelte őt a Transfermarkt, jelenleg viszont már csak 45 millió euróban határozza meg a piaci értékét. Azonban nem csak a kockás papíron nem bíznak benne, idén mindössze 3 Premier League mérkőzésen lépett pályára, kezdő nem volt és az lehetséges percek 17%-t töltötte a gyepen.

Ezután összeveszett Erik Ten Hag menedzserrel, aki az edzésmunkáját kritizálta és kikerült az első csapatból, csupán egyéni edzéseket végez. Az ESPN beszámolója szerint a páros találkozott, hogy "tisztázzák a dolgokat", de a pletykák szerint a megbeszélések rosszul sikerültek, és a kapcsolat teljesen megromlott. Sok olyan vélemény kering, hogy már a télen távozhat a Vörös Ördögöktől.

Ezeket olvastad már?

A helyzetén biztosan nem segít, hogy látszólag egyáltalán nem érdekli már a csapata, de előbb kanyarodjunk el egy picit. Az EA FC 24 Ultimate Edition szeptember 22-től hét nap korai hozzáférést biztosít a játékosoknak. Az EA tartalomkészítő programjának tagjai azonban már hozzáférnek a játékhoz pár napja, köztük a Youtube-streamer IShowSpeed is. A jelek szerint a támadó is kapott ilyen különleges hozzáférést, ugyanis egyesek látták játszani vele, amivel nem is lenne különösebb baj, ha nem játszott volna épp a Manchester United egy rendkívül fontos Bajnokok Ligája mérkőzést a Bayern München otthonában. A csapat 4-3-ra kikapott a bajor riválisától, ám nem úgy tűnt, Sanchót ez különösebben meghatja. 

Fontos kiemelni, hogy nem egyértelmű, mikor készült ez a kép, sokak szerint a meccs közben, mások azt állítják, hogy előtte, tehát könnyen nézhette a meccset és szurkolhatott a társainak. Egyébként a képen az is látszik, hogy honfitársa, az AS Roma csatára, Tammy Abraham oldalán játszik a Clubs játékmódban.

Egy EA FC 24 streamer, JCC egy X-posztban megerősítette, hogy Jadon Sancho csatlakozott hozzá, hogy együtt játszanak a Clubsban, de abból szintén nem derült ki, ezt pontosan mikor tette. Természetesen mindenki azzal tölti a szabadidejét, amivel akarja, de csapaton belül biztosan nem javít Sancho a helyzetén, ha kiderült, hogy a mérkőzés helyett játszott. Amennyiben ez tényleg így történt, mi is könnyen el tudjuk képzelni, hogy akár már januárban távozhat. Az eset egyébként nagy port kavart a közösségi médiában, még mémoldalak is feldolgozták.

 

Kövess Minket!



Gamer szótár