EA Sports FC 24: Ezekre a zenékre lőhetjük zsákszámra a gólokat

EA Sports FC 24: Ezekre a zenékre lőhetjük zsákszámra a gólokat

Az EA igyekszik idén is olyan hanglatot varázsolni a játékban, amely érdekessé teszi a meccsen kívüli pillanatokat is.

Minden évben nagy várakozás övezi a FIFA (most már EA Sports FC) egy olyan pontját, amelyre elsőre talán nem is gondolnánk. Ezek pedig a zenék. A jól eltalált lejátszási lista rengeteget dobhat a hangulaton, ad egy belsős érzést, odavarázsol a csapat mellé. Idén is megérkeztek azok a számok, amelyek az EA FC 24-ben szerepelnek. Mi nyújt majd kellemes hátteret, amíg azon töprengünk, hogy milyen kezdőcsapatot állítsunk össze?

Az Electronic Arts ugyanis nyilvánosságra hozta és kiadta az EA Sports FC 24 hivatalos lejátszási listáját. A különböző zenés streaming platformokon, köztük a Spotify-on már elérhető, és összesen 87 zeneszámot tartalmaz neves és feltörekvő előadóktól.

„Több mint 100 előadóval a világ minden tájáról, a műfajok példátlan keresztmetszetével, a tracklista a globális slágergyárosok széles skáláját mutatja be, Major Lazertől kezdve az Áldott Madonnán át a Rolling Stonesig. A további szupersztár előadók között szerepel a többszörös BET, MOBO, MTV Europe és Q Award-díjas Stormzy, a többszörös platinalemezes megasztár Jack Harlow, a Grammy-díjas Baby Keem a 17-szeres Grammy-díjas Kendrick Lamarral és a Latin Grammy-díjas Karol G-vel. A többszörös gyémánt díjas rapper Ninho együtt dolgozott a 2-szeres Ivor Novello Award győztes Central Cee-vel, valamint olyan feltörekvő előadók, mint az indiai pop szenzáció King, az indie rockot játszó The Last Dinner Party, Obongjayar és a dögös rapper KayCyy, valamint még sokan mások eddig kiadatlan számai is szerepelnek a lemezen.” – fűzte hozzá az EA a listához.

Ezeket olvastad már?

Az EA Sports FC 2023. szeptember 29-én jelenik meg, de a korai hozzáférés szeptember 22-től lesz elérhető, ha Ultimate Editionnel rendelkeztek. A játék PS5-re, PS4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re érkezik.

Kövess Minket!



Gamer szótár