Lélegzetelállítóan fest a Call of Duty egyik legnépszerűbb pályája

Lélegzetelállítóan fest a Call of Duty egyik legnépszerűbb pályája

Az Unreal Engine 5 szinte csodákra képes egyes játékoknál és teljesen élővé változtatja azokat.

Nuketown először a Call of Duty: Black Ops-ban szerepelt, és az azt követő években a CoD egyik legikonikusabb pályájává vált. Annak ellenére, hogy a franchise egyik legkisebb többjátékos pályája volt, a sorozat egyik alapdarabjává vált, és azóta többször is szerepelt a sorozatban.

Egyedi esztétikája és elrendezése alkalmassá tette az átalakításokra, illetve feldolgozásokra. Erre az elhatározásra jutott nemrég egy indie fejlesztőpáros is, és úgy döntöttek, hogy ők maguk is újraalkotják az ikonikus pályát, ezúttal Unreal Engine 5-ben, ijesztően realisztikusan. 

Ezeket olvastad már?

A lenti felvételt látva nekem elsőre az Unrecord jutott eszembe, ám nem ez ihlette, ugyanis a készítője a Reissad Studio, amely a Bodycam című, hamarosan megjelenő FPS-játék mögött álló cég. Az ő esetükben is sok vitát váltott ki a készülő program pont a nyugtalanító realizmusa miatt.

A páros úgy döntött, hogy meghagyja a Nuketown eredeti koncepcióját, egy hamis várost, amelyet azért hoztak létre, hogy teszteljék egy atombomba hatásait. De ahelyett, hogy a város 60-as évekbeli változatát hozták volna létre, Nuketownt egy apokaliptikusabb állapotban képzelték el. Látszólag mindezt magában a játékban hozták létre és nem ez az első ilyen alkotásuk, korábban a Counter Strike a Dust 2-jét is újraálmodták.,

A fejlesztők azonban nem árulták el, hogy az általuk újraalkotott pályák, mint a Nuketown vagy a Dust 2, szerepelnek-e majd a játékban, ha az teljes egészében megjelenik. Egyelőre nincs megjelenési dátuma.


AZ ÚJ CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3-RA MÁR MOST IS LECSAPHATSZ A KONZOLVILÁGBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.