Bejelentették a legújabb Hitman-játékot

Bejelentették a legújabb Hitman-játékot

Neked melyik a kedvenc Hitman-játékod?

25 éve annak, hogy megalakult az IO Interactive csapata, akiknek bár nem túl népes játékaik listája, mégis mindenki ismeri őket. Ez egyetlen szériának köszönhető, a Hitmannek, ami 2000 óta tartja izgalomban a játékosokat. Nyolc fő epizódot számol a széria, amit 2016-ban gyakorlatilag rebootoltak, 2022-ben pedig gyakorlatilag egybeolvasztották a 2016 óta megjelent 3 új részt és ma már egy cím alatt él minden új Hitman kontent, ez a Hitman: World of Assassination. Az IO Interactive azóta valami egészen más projekten dolgozik, új játékuk nem egy következő Hitman epizód lesz, hanem egy fantasy világban játszódó ARPG.

Annak sem kell azonban szomorkodnia, aki minél több Hitman-játékra pályázik. 25. születésnapjukat megünnepelve, számos újdonság várja a játékosokat a Hitman: World of Assassination szerverein, sőt, még egy új Hitman-játékot is bejelentettek. Persze egyik szemünk sír, a másik nevet, mert nem egy új epizódról, hanem egy korábbi felmelegítéséről van szó. 

A 2006 Hitman Blood Money még idén új platformokra látogat. A fejlesztők ígérete szerint még ősszel megjelenhet iOS-re és Androidra, télen pedig Nintendo Switchre is. Néhány kényelmi funkciót beleírnak majd a játékba, de zömében ugyanazt kapjuk majd, mint 2006-ban. Hogy ez pontosan mennyibe fog kerülni, azt egyelőre nem tudni.

Kövess Minket!



Gamer szótár