Teljesen új játékon dolgoznak a Hitman széria fejlesztői

Teljesen új játékon dolgoznak a Hitman széria fejlesztői

Ez lett az évek óta pletykált Project Dragonból?

A Hitman-játékokért is felelős IO Interactive bejelentette, hogy egy új online fantasy RPG címen dolgoznak. Az eddig tőlük megszokottaktól igencsak eltérő műfaj és világ elsődleges inspirációi a Fighting Fantasy (Kaland Játék Kockázat) könyvek voltak, amelyekben az olvasó maga alakíthatta történetét a megfelelő oldalakra lapozva, illetve különböző társas- és szerepjátékok.

Az új IP-nek egyelőre nincsen hivatalos neve. A bejelentő oldal linkjében csupán Project Fantasyként utalnak rá. Egy 2021-es riportban a Windows Central még Project Dragonként ismerte ezt a játékot: a lap akkor arról számolt be, hogy ez egy Xbox exkluzív AAA cím lehet, amelyhez éppen fejlesztőket és dizájnereket keresett a stúdió. Az IO Interactive mai bejelentése nem tesz utalást platformokra, de állítólag a Microsoft valamilyen kapacitásban részt vesz a projektben vagy annak kiadásában. Azt a pletykát sem erősítették meg egyelőre a fejlesztők teljesen, miszerint ez egy Destiny 2-höz hasonló szolgáltatásalapú, tehát folyamatosan online játék lehet.

A névtelen játékból értelemszerűen nem raktak még ki három órányi gameplay-t, szóval be kell érjük az alább is látható képpel. Mint a bal alsó sarokban is olvasható, ez egy korai koncepciós rajz:

Borítókép: IO Interactive
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!