Akciófigyelő: Marsra magyar, ezzel vár ingyen most az Epic Games Store!

Akciófigyelő: Marsra magyar, ezzel vár ingyen most az Epic Games Store!

Ezúttal is több ezer forintot spórolhatsz az Epic Games Store jóvoltából.

Már nem kell túl sokat várnod arra, hogy naponta (!) bezsebeld az éppen aktuális ingyenes videójátékot az Epic Games Store jóvoltából. A nagy ünnepi, pontosabban adventi ajándékeső minden évben a gamerek egyik kedvenc időszaka, amikor izgatottan lehet várni azt, hogy a titokzatos széf mögött éppen mi rejtőzik. Ha azonban szeretnél költeni az EGS-en, akkor most érdemes megvizsgálni az akciókat, ugyanis elstartolt a Black Friday. A különleges ajánlatok mellett van egy 33%-os kupon is, amely további meggyőző erő lehet arra, hogy "feltörd a malacperselyt". De most nem erről van szó, hanem a szokásos heti nulla forintos játékról, a Deliver us Marsról!

Ezeket olvastad már?

Deilver Us Mars

Ha ismerős a cím, az nem a véletlen műve. A Deliver Us The Moonnal egyszer már sikerült díjakat bezsebelnie a fejlesztőcsapatnak, ezért úgy döntöttek, hogy még messzebb kalauzolják el a főszereplőt a Földtől. Az emberiség a kihalás szélére sodródott, ezért minden lehetőséget meg kell ragadnia Kathy Johansonnak ahhoz, hogy megmentse társait a biztos pusztulástól. A 2023-as videójáték próbál visszanyúlni az elődhöz, azonban pont annyit változtattak egy-két dolgon, mint a karakteranimáció vagy a belső terek kialakításán, hogy kellemetlen legyen. Egyáltalán nem rossz játék a DUM, csak hiányzérzet maradhat a gamerben, miközben halad előre a fejezetekkel. Ennek ellenére érdemes kipróbálni, már csak Ellise Chappell alakítása, valamint a lenyűgöző hangok és zenék miatt is.

Az ingyenes Deliver Us Mars videójátékot november 30-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN