LoL: Így próbál meggyőzni téged arról a Riot Games, hogy Hwei egy erős hős

LoL: Így próbál meggyőzni téged arról a Riot Games, hogy Hwei egy erős hős

Aztán persze majd kiderül, hogy mennyire lőtte be jól az erősségét Hweinek a designer csapat.

Már csak egyetlen hét van hátra addig, hogy az idei év utolsó nagy frissítése, a 13.24-es patch megérkezzen az összes szerverre. Ha minden a jelenlegi tervek szerint alakul, akkor december 6-án (de inkább 7-én) 22:00-tól már elérhető lesz mindenki számára Hwei, a 166. játszható karakter. A középső ösvényes mágus kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, ugyanis nem négy, nem hét, hanem tíz képességgel rendelkezik. A Q-W-E-t szabadon lehet variálni, plusz ott van a végső képesség. A lehetőségek tárháza tehát adott, azonban szükség van arra, hogy a játékegyensúlyért felelős csapat megfelelően lője be a sebzést, a utilityt, valamint a supportatívabb abilityket. Ha ez sikerül (jó eséllyel nem fog), akkor nem lesz szükség arra (de lesz), hogy a 14.1-es frissítésig hozzányúljanak a mideshez.

RiotEmizery (Game Designer of Hwei) shows off Hwei's teamfighting prowess
byu/HS_Cogito_Ergo_Sum inleagueoflegends

Egy rioter, egy Hwei, egy megnyert csapatharc

Myles "RiotEmizery" Salholm nagyon büszkén mutatta meg a legnagyobb közösségi fórumon, hogy az általa tervezett karakterben mekkora potenciál rejtőzik. A videóban látható, hogy Apheliosszal együtt egyetlen jól időzített kombóval pillanatok alatt teljesen likvidálható az ellenséges csapat több tagja is. Mindössze arra volt szükség a mid-ADC párosától, hogy előbb eldurranjon a Crushig Maw, majd Devastating Fire képessége Hweinek, majd jöhetett a Moonlight Vigil a lövésztől. Persze ehhez elengedhetetlen volt, hogy a célpontok már alapból viszonylag közel helyezkedjenek el egymáshoz.

Ezeket olvastad már?

Persze, teljesen rendben van, hogy ilyen látványos kombókat lehet produkálni a Riftben, de felmerül egy 40 millió forintos kérdés. Miért pickelne valaki Hweit, ha ott van Orianna is?

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.