Pályaútmutató: El Halluf taktikák áttekintője

Pályaútmutató: El Halluf taktikák áttekintője

A pálya közepén egy széles, sziklákkal és fákkal tarkított völgy terül el. A völgyet szegélyező magas hegygerincek természetes mesterlövészpozíciókat kínálnak.

A pálya közepén egy széles, sziklákkal és fákkal tarkított völgy terül el. A völgyet szegélyező magas hegygerincek természetes mesterlövészpozíciókat kínálnak. A bázisok elfoglalása igazi bravúrnak számít, mert mindkét csapat bázisa könnyen védhető, dombos területen található.

Felhívjuk figyelmedet, hogy ez az útmutató nem tartalmazza az 1.22.1-es frissítés (2023. október) után bekövetkezett változtatásokat a pályán. Bár általánosságban még mindig jól használható, előfordulhat, hogy egyes tippek, trükkök és iránymutatások többé már nem helytállóak.

El Halluf pályabemutató

Az El Halluf egy izgalmas, 1000x1000 méteres sivatagi pálya IV-X-es szintű járművek számára, amelyen meredek hegygerincek, egy mély, bokrokkal és fákkal teli völgy, egy falu található és közelharcra alkalmas szűk átjárók jellemeznek. A sok életerővel és kemény páncélzattal ellátott járművek jól fognak szórakozni az északnyugati sarokban. A pontossággal és jó álcázással megáldottak könnyen elrejtőzhetnek a meredek sziklák között, hogy felülről zúdítsanak tüzet az ellenfeleikre.

A fürge felderítők pedig a pálya közepén, a növényzet és a rombolható épületek között találják meg a számításukat. El Hallufon a járműtípustól és osztálytól függetlenül mindenki megtalálja a neki való helyét. De igazán csak azok fogják tudni uralni ezt az egyedülálló harcmezőt, akik elsajátították a járműtest elrejtésének és a „sidescraping“ technikának a művészetét.

Nézd meg a fenti térképen az egyes járműosztályok legkedvezőbb pozícióit, és azokat az érdekes pontokat, amelyekkel lépéselőnybe tudsz majd kerülni a csata során.

  • A nehézfiúknak a sarokban a helye: El Halluf északnyugati sarka kulcsfontosságú harci pozíciókat kínál a nehéz harckocsiknak, és keskeny átjárókat a szívósabb közepes harckocsiknak és a kemény tornyú páncélvadászoknak.
  • Tartsd rejtve a tested: A dombos sivatagi terep rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy kihasználd a „hull-down“ taktikát és próbára tedd a tankod lövegkitérítését.
  • Vadássz falkában: A pálya sajátos kialakítása kiváló pozíciókat kínál a magányos farkasok számára, de vigyázz a hegygerincen rejtőzködő mesterlövészekre. Jobb, ha van melletted valaki, aki lelkileg és lövésekkel is támogat.
  • Maradj stílusos: A keménykötésű harcosok El Halluf vitathatatlan királyai. De mindenkinek van lehetősége a tündöklésre, ha az erősségei szerint játszik: a mesterlövészeknek mesterlövészkedniük, a felderítőknek felderíteni, a támogatóknak pedig támogatni kell.
  • Az utolsó lövésig tart a csata: Tartsd szemmel a kistérképet és a csata alakulását. Törj előre a csapatoddal, hogy növeld a nyomást az ellenfeleken, vagy vonulj vissza és tarts ki a végsőkig a bázis körül.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.