A két T: szerezd meg a T77 és a Tiger 131 harckocsit

A két T: szerezd meg a T77 és a Tiger 131 harckocsit

Két különböző szintű és játékstílusú nehéz tank vár rátok a Boltban, de garantáltan mindkettőt élvezni fogjátok.

Két különböző szintű és játékstílusú nehéz tank vár a Boltban. Azoknak, akik a sebességet és a sorozatlövést szeretik, a T77 nagy alfasebzésre képes háromlövetű automata töltőjével és 800 lóerős motorjával kitűnő választás lehet. Néhány szinttel lejjebb található a Tiger 131, amely egy konkrét, valós járművön alapul, és amely egy hőn áhított, ötfős legénységgel érkezik, Bajtársak nulladik készséggel.

T77 ajánlatok

nagyszerű sorozatlövéses sebzéspotenciállal büszkélkedő T77 van oka a magabiztosságra. A gyors újratöltésének és 360-as alfasebzésének köszönhetően, képes 1080 életerőnyi sebzést kiosztani mindössze négy másodperc alatt! A 232/299/60 mm-es páncélátütéssel és a 8 fokos lövegsüllyedéssel pedig tudja, hogyan vághatja ki magát még a legkellemetlenebb helyzetekből is. Az 1450 életerő lehetővé teszi, hogy pimasz legyél és hibázhass ezzel a tankkal, míg a 48 km/h-s végsebessége jól fog jönni, ha gyorsan kereket kell oldanod vagy üldözőbe vennél valakit.

Tiger 131

A Tiger 131 nemcsak a hírneve, de harctéri képességei is fenyegetőek! A lenyűgöző, 1885-ös percenkénti sebzésével és a 2,3 másodperc alatt célzó, pontos lövegével ez a jármű nagy félelmet keltett a szövetséges harckocsizók között a második világháború alatt. A lapos frontpáncélzata sebezhetővé tehet, de a jó forgási sebességének köszönhetően könnyedén be tudsz állni szögbe, hogy megvédd az 1060-as életerejétEz a támogató mesterlövész a hatalmas, 92-es lőszerkapacitásnak és a jó álcázási értékeknek köszönhetően sokáig harcban tud maradni. Kiegészítve a Bajtársak nulladik készséggel rendelkező legénységgel, ez a vadmacska minden tankrajongó gyűjteményének része kellene hogy legyen.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.